Image
29/11/2018

Hotels.com betaalt jouw verblijf in ‘s werelds meest afgelegen hotel


Reizen, we doen het allemaal liefst zo veel mogelijk én zo ver mogelijk. Het is het ideale middel om te ontspannen en even een break te nemen van het leven. Maar als je bankrekening het enkel toelaat om een tripje te maken naar de apotheek om de hoek, dan kan het wel eens moeilijk worden om je streefdoel tot ontspanning te bereiken. Hotels.com helpt je een handje. Ze betalen je namelijk om op hotel te gaan. Maar daar zit het addertje. De actie geldt namelijk op slechts één hotel: het meest afgelegen én moeilijkst bereikbare hotel ter wereld. Daarom is Hotels.com ook bereid om je vervoer te bekostigen.

The Guest House is gelegen in Ittoqqortoormiit, Groenland. Met zo’n 450 inwoners, is het een van de kleinste dorpjes in het land. De dichtstbijzijnde bewoonde stad is er zo’n 800 kilometer van verwijderd. ‘Het hol van Pluto’ was nooit zo toepasselijk dan in dit dorpje. Vanaf vandaag tot en met 31 december, zal de reissite een tabblad openstellen waarin avonturiers een kamer kunnen boeken. Inbegrepen in de prijs: Aurora Borealis. Een enorm plezier voor iedere avonturier, want je kunt er een ritje maken met de hondenslee of de sneeuwscooter én je kunt er allerlei arctische wilde dieren spotten. Nog avontuurlijker, is de rit naar het hotel. Met ‘slechts’ twee vliegtuigen, een helikopter en een hobbelige quad-tocht, kun je er geraken.
 

Comment

  • Slider

SOCIAL

Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84