Image
14/04/2019

CAMPUSPARK HASSELT: next generation studentenkoten


Wie zich op de Elfde-Liniestraat, het hart van de studentenbuurt in Hasselt, begeeft, kan niet naast de torens van CampUSpark kijken. Hippe studentenkoten met een hoog communitygehalte. Dat er altijd wat te beleven valt, bevestigen de laaiend enthousiaste reacties van de huidige CampUSparkbewoners. En guess what: binnenkort komt er extra plaats vrij, want de derde toren opent zijn deuren.
 
Steuwie Fonke
“Ik behoor tot de Originals, de eerste generatie kotstudenten op CampUSpark. En ik zit hier nog altijd goed. Een aantal van mijn medekotgenoten zijn ondertussen echte vrienden geworden, we hebben een heel goede band. Maar ook in het algemeen zit de sfeer hier altijd goed. Mijn favoriete plek op CampUSpark is dan ook gewoon aan de tafel in onze gemeenschappelijke keuken. Je hebt er altijd een praatje en eet samen met iedereen.”
 
Karolien Welkenhuysen
Karolien is een grote fan van CampUSpark, zoveel is duidelijk. “Ik ben bijna afgestudeerd, maar heb nog geen zin om uit deze buurt te vertrekken. Sowieso dat ik in de buurt blijf. Er hangt dan ook een unieke sfeer op en rond CampUSpark. Het groepsgevoel valt echt op, dat is helemaal anders dan op mijn vorig kot. Daar trok iedereen zich meer terug op zijn eigen kamer. Hier is het altijd gezellig en zitten we vaak samen. Daar is gelukkig ook genoeg ruimte voor. We kijken samen TV, koken eens voor elkaar, studeren in groep… En bij goed weer steken we de BBQ aan en zetten we ons buiten!”
 
Arnaud Snauwaert en Louis Boussauw
Arnaud en Louis zijn samen Lewis Arlo, een DJ-duo dat zorgt voor de leukste beats op CampUSpark. “We hadden veel geluk dat we last minute nog twee kamers hier konden bemachtigen. Alles is hier nieuw en iedereen kent iedereen, dat is heel leuk. En de muren zijn ook goed geïsoleerd, want met onze beats maken we soms wel lawaai (lacht). Gelukkig hebben we fijne buren en kunnen we allemaal goed met elkaar overweg. We hielden zelfs al een kotfeestje waarop wij draaiden, dat was echt vet!”
 
Mona El Bekkaoui
“Ik zit ondertussen bijna een jaar hier op kot, maar ik moet zeggen: ik heb me hier nog nooit alleen gevoeld. Tijdens mijn zoektocht naar een kot in Hasselt, was ik meteen verkocht aan CampUSpark. Ik ging eigenlijk drie koten te bezichtigen, maar ben niet verder geraakt dan hier. Ik was onmiddellijk zeker van mijn stuk. En terecht: ik heb een zalig kot en even zalige kotgenoten.”
 
 /Open Kot Day/
Is CampUSpark misschien de place to be in Hasselt voor jou? Come ‘n see op de Open Kot Day op 27 april 2019, van 9u tot 16u. Of spring eens binnen tijdens onze openingsuren. See you soon?
 
Maandag: 13u – 18u
Woensdag: 13u – 18u
Zaterdag: 11u – 15u
Meer info @ www.campuspark.be // verhuur@campuspark.be // 0472/22 40 00

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALPoll

Job in the picture

  • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84