Image
20/04/2019

FLOWTRACK: Onvergetelijke surfvakanties voor jongeren


Flowtrack is een reisorganisatie voor jongeren die zich specialiseert in surf- en zomervakanties in Spanje en Frankrijk. Bij Flowtrack draait alles om positieve energie. Ze bieden echte, pure momenten waar iedereen zich in kan vinden.
 
Die energie voel je niet alleen op reis, maar ook bij hun mensen. Je ontdekt actie en ontspanning op unieke bestemmingen. Het verblijf, de camps en lodges zijn allemaal met oog voor detail afgewerkt. De goed opgeleide Nederlandstalige crew staat op alle bestemmingen tot jouw beschikking. Al hun reizen hebben 1 ding gemeenschappelijk: ze creëren een Destination Feelgood voor iedereen.
 
Vorig jaar ging Flowtrack van start met een gloednieuw 18+ glamping surfconcept in Biscarrosse, zonder twijfel een van de coolste surflocaties aan de Franse Atlantische kust. Brede stranden, prachtige duinen en vooral ook indrukwekkende golven. Voor iedere surfer is Biscarrosse eentje voor op de bucket list. Via Flowtrack kan iedere surfenthousiast leren surfen aan deze legendarische surfspot.
 
Enjoy life, one wave at a time
 
Iedereen is welkom bij Flowtrack. Voor zowel gevorderde surfexperts als absolute beginners is er een plekje op het surfkamp. Voor die laatste categorie is de beginnerscursus een echte aanrader: 6 uur surfles van Nederlandstalige surfcoaches, waarna je zeker bent van jouw succeservaring. Want laten we eerlijk zijn, het is leuker om de golf helemaal af te surfen tot op het strand dan iedere keer op je bek te gaan. Eén ding is wel zeker: plezier heb je sowieso.
 
Glamping
 
Omringd door de prachtige bossen van het natuurreservaat is het surfkamp uitgerust met luxueuze tipi’s, relaxte lounges, een zwembad, sportvelden en gloednieuw sanitair. Je smult er dagelijks van de versbereide maaltijden in de gezellige bistro. De surfbar is dan weer de ideale plaats om nieuwe mensen te leren kennen, je vrienden uit te dagen voor een spelletje pool of te genieten van een drankje of snack tegen democratische prijzen.
 
Ontdek Les Landes
 
De veelzijdigheid van de Landes-regio zorgt voor heel wat leuke activiteiten. Bezichtig een onvergetelijke zonsondergang vanop de grootste duin van Europa of ga op stand-up paddle-ontdekking op het meer van Biscarrosse. Het wakeboard funpark vlak bij het surfkamp is dan weer de ideale plek voor de adrenalinejunkies onder ons.
 
De historische binnenstad van Bordeaux, op nog geen uur van Biscarrosse, is zo goed als verkeersvrij en heel gezellig, met talloze terrasjes, bars en restaurants. Ook het beursplein met het enorme waterplateau is zeker een bezoekje waard.
 
Party
 
Wat zou een surfkamp zijn zonder een goed feestje? Het bruisende dorpscentrum van Biscarrosse staat vol leuke barretjes en restaurants. Op de party-avonden is er voor jouw gemak een shuttle naar en van het dorp. Daag je vrienden op het kamp uit tijdens het beerpongtoernooi, geniet van een cocktailparty of ga met heel de groep gezellig op kroegentocht. Op vertoon van jouw Flowtrack-bandje zelfs gratis binnen in een van de leukste discotheken van Biscarrosse.
 
Yoga
 
Surfen en yoga gaan hand in hand. De balans en focus die je vindt tijdens de yoga zet je om in plezier op je surfboard. Yogalessen bij Flowtrack zijn volledig gratis en worden gegeven door echte yoga-experts, afwisselend op het camp tussen de hoge bomen of in alle rust op het strand.
 
Destination Feelgood.
 
Wat een surfvakantie met Flowtrack vooral onderscheidt, is de positieve energie die je er vindt. Vanaf het moment dat je aankomt, voel je je welkom. De prachtige bestemming, leuke activiteiten, enthousiaste crew en positieve vibe zorgen voor een echte Destination Feelgood. Je gaat naar huis met herinneringen en vrienden voor het leven.
 
www.flowtrack.be

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIAL

Poll

Job in the picture

  • Slider
  • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84