Image
30/05/2019

Da Love Professor is in da house

Dim de lichten, wakker de toortsen aan, laat honingzoete muziek uit de luidsprekers kabbelen en trek een fles massage-olie open, want Da Love Professor is in da house. Hij laat poesjes spinnen van genot, doet muisjes piepen van extase en temt wilde tijgerinnen met zijn fluwelen zweep. Amoureuze problemen? Vraag raad bij de warmbloedige Love Professor. He will pimp up your love life.
Hi Love Professor,
 
Ik worstel met een ernstig probleem. Ik ben niet zo handig, en telkens als ik een condoom moet aantrekken, doe ik dat zo stuntelig dat mijn erectie verdwijnt. Zo zal ik natuurlijk nooit aan mijn trekken geraken, tenzij het meisje zonder condoom wil. Wat moet ik doen?
 
Tusker
 
Oefenen! Investeer in een pak condooms (of verzamel gratis exemplaren op events), draai de deur op slot, haal je gereedschap boven en probeer het condoom aan te brengen zoals het hoort: reservoirtje dichtknijpen, condoom over de eikel plaatsen en afrollen. En dan: herbeginnen. Na tien verspilde condooms heb je de truc gegarandeerd te pakken. Succes ermee!
 
 
Yo Love Professor!
 
Een vraagje van een gay boy uit Kortrijk. Ik hou helemaal niet van pijpen, en in het gay milieu word ik daarvoor letterlijk met de nek aangekeken. Maar ik kan daar toch ook niets aan doen?
 
Leatherboy, Kortrijk
 
Yo Leatherboy! Met orale seks is het zoals met single malt whisky, oesters en Hollandse drop: het is een acquired taste. Een kwestie van wennen en leren appreciëren dus. Tip: probeer eens onder de douche, dat voelt een stuk 'properder'.
 
 
Beste Love Professor,
 
Voorspel, allemaal goed en wel, maar dat moet dan wel van twee kanten komen, vindt u niet?
 
Kenneth
 
Inderdaad.
 
 
Geachte Love Professor,
 
Onlangs zaten we cocktails te drinken met meisjes alleen, en mijn allerbeste vriendin bekende dat ze wel eens haar schaamlippen laat likken door haar hondje. Ik was in shock. Dat is toch niet normaal?
 
Mojitodrinkster uit Gent
 
Jij bent van Gent? Dan weet je toch dat een klein hondje in het Gents dialect een 'preutelekkerke' wordt genoemd?
 

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

Luc Sels nog vier jaar rector van KU Leuven

Studenten en personeel van de KU Leuven konden gisterenavond online hun stem uitbrengen op wie ze de [...]

12/05/2021

Taylor Swift is eerste vrouw met Global Icon BRIT award

Op zondag 9 mei maakten de organisatoren van de BRIT awards bekend dat Taylor Swift dit jaar de Global [...]

11/05/2021

Eerste 3D-geprinte woning in Nederland

In Eindhoven in Nederland woont voor het eerst een koppel in een 3D-geprint huis. Het huis, dat 94 m2 [...]

10/05/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84