Image
28/05/2019

Da Love Professor!

Dim de lichten, wakker de toortsen aan, laat honingzoete muziek uit de luidsprekers kabbelen en trek een fles massage-olie open, want Da Love Professor is in da house. Hij laat poesjes spinnen van genot, doet muisjes piepen van extase en temt wilde tijgerinnen met zijn fluwelen zweep. Amoureuze problemen? Vraag raad bij de warmbloedige Love Professor. He will pimp up your love life.

 
Hey Love Professor,
 
Hoezeer en hoelang ik ook mijn best doe, ik slaag er niet in klaar te komen wanneer ik het met een meisje doe. Een erectie krijgen en houden, dat is geen probleem, maar spuiten is er niet bij. Hoe komt dat?
 
Renaat uit Ronse
 
Hoe noemen de meisjes jou? The God of Sex? The Neverending Love Machine? Mr. All Nighter? Weinig meisjes zullen klagen over een minnaar die urenlang kan doorgaan zonder klaar te komen, Renaat. Ach, waarschijnlijk is er niets aan de hand, een kwestie van nervositeit, dat gaat vanzelf over. Als je heel zeker wil zijn, laat je dan testen op diabetes, want dat kan ook een oorzaak zijn voor uitblijvende ejaculaties.
 
Beste Love Professor,
 
Ik ben zeer ongerust, want bij inspectie in de spiegel blijkt dat mijn linkerbal zeker een centimeter lager hangt dan mijn rechter. Love Professor, vertel het mij, heb ik kanker?
 
anoniem
 
Maar jongen toch, het is perfect normaal dat de ene bal lager hangt dan de andere. Kanker, hoe kom je erbij?! Stel dat je twee eieren in een knikkerzakje zou moeten bewaren, dan vermijd je toch een omelet door het ene ei wat lager te proppen dan het andere?
 
Hoi Love Professor,
 
Ik zou het graag eens langs achteren doen met mijn vriendin terwijl zij een voetbaloutfit draagt. Zij ziet dit niet zitten. Moet ik haar wens respecteren? Of zou ik haar nog proberen te overtuigen, en hoe?
 
Trent uit Gistel
 
Zolang je hardnekkig een shirt van Anderlecht blijft gebruiken, is de zaak hopeloos, Trent.
 
Dag Love Professor,
 
Ik krijg regelmatig spams over penisverlengingen. Aangezien ik maar een kleintje heb (3,5 cm), moet ik zo'n operatie misschien maar eens overwegen. Wat raadt u mij aan?
 
Minizizi
 
De enige penisoperaties die echt een lengteverschil veroorzaken, zijn penisverkortingen. Weg met die spams dus, Minizizi. Trouwens, hoe je penis er al bengelend uitziet, is van geen enkel belang. 't Is de lengte in erectie die ertoe doet. Opnieuw meten!
 

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALPoll

Naar wie luister jij?

 Naar mijn universiteit
 Naar de Veiligheidsraad
 Naar niemand

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84