Image
01/12/2019

IN(STAGRAM)PROFIEL: Pauline Grossen van @afashiontaste


Pauline Grossen (23) heeft al een diploma Communicatiemanagement én het postgraduaat Digital Content op zak en studeert nu Videojournalistiek aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen. “Ik ben afkomstig van het zeetje, maar ondertussen ben ik blijven plakken in Gent.”
 
“Ik heb van mijn 8 tot mijn 16 jaar heel veel modellenwerk gedaan, zowel in binnen- als buitenland. Op een gegeven moment had de crew van Buitenspel een artikel over mij gespot in de krant. Ze vroegen me om op auditie te komen en voor ik het wist speelde ik mee in mijn eerste film. Heel cool! Later kreeg ik ook nog een rol in De Helaasheid Der Dingen, en gastrollen in onder andere Familie, De Rodenburgs en Spring. Rond mijn 14de startte ik met de website Afashiontaste, waar ik foto's van mijn modellenwerk postte. Daar kreeg ik almaar meer reacties op, en voor ik het wist werd mijn website een blog. Toen Instagram kwam, was het de perfecte manier om mijn liefde voor mooie beelden, fotografie, mode en reizen te delen. Naarmate mijn aantal volgers groeide, kreeg ik ook steeds meer aanbiedingen. Zo mocht ik al naar L.A., Bonaire, Kroatië en Malta, en ook eens met 20 andere Instagrammers op content creator trip naar Aruba. Elke dag opstaan in een paradijs met een internationale groep mensen met dezelfde interesses, dat was echt supertof, precies een mini-Erasmuservaring.”
 
“Vroeger zag mijn insta-account er wat amateuristischer uit, maar ondertussen ben ik er wel heel professioneel mee bezig. Mijn foto's worden genomen met een professionele camera en ik heb heel wat technische snufjes, zoals een drone of stabilizer om de beelden naar een hoger niveau te tillen. Ik heb ook een eigen fotofilter gecreëerd op Lightroom. ’t Was niet evident om iets te vinden dat bij elk beeld past en ook nog eens de juiste sfeer oproept. Mensen onderschatten soms hoeveel werk er in sociale media kruipt. Mails beantwoorden, meetings doen, heen en weer mailen, concepten opmaken, reizen, foto's maken voor samenwerkingen, foto's bewerken, artikels schrijven en erna natuurlijk ook facturen maken en opvolgen. Voltijds werken én de blog onderhouden wordt moeilijk, maar ik hoop volgend jaar toch een toffe job te vinden die me toestaat om beide te combineren.”

(SVR)
Dit bericht bekijken op Instagram

PARTY IN THE USA 🇺🇸 And @theofficialpandora definitely knows how to throw a crazy pink street festival 👯‍♀ Here in LA we’re celebrating their rebranding and the launch of a brand new - super pretty - collection 💍 Everything has to do with pink: the boldest, also most girly and badass colour that exists 💕 #WhatDoYouLove? For me: family, friends, creativity, Los Angeles and all the meaningful people I meet through social media. Only LOVE! 🙌🏼 #PandoraStyle #ad — #jewellerybrand #relaunch #newcollection #zara #sequinjumpsuit #organza #trendy #internationalevent #presstrip #losangeles #downtownLA #pinkstreetofloves #sparkling #partyintheUSA #afashiontaste #belgianblogger #shetravels #citytrip #smokebomb #smokephotography #portraitphotography #colourfullife #smokegrenade #colorcrush #pandoragram

Een bericht gedeeld door Pauline Grossen.Travel. OOTD (@afashiontaste) op

 

Comment

  • Slider
  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84