Image
13/02/2020

To All The Boys: P.S. I Still Love You op Netflix

Het is bijna Valentijn en Netflix verrast ons met seizoen 2 van ‘To All The Boys I’ve Loved Before. De romantische komedie over het zoete liefdesverhaal van Lara Jean en Peter was een succes. Vanaf nu staat dus ook ‘To All The Boys: P.S. I Still Love You op Netflix.

In de eerste film zagen we Lara Jean, gespeeld door Lana Condor, als typisch tienermeisje. Ze heeft een warm gezin, een coole beste vriendin en een dromerige kamer. Maar er is één ding dat ze nog niet heeft: een leuk vriendje. Wanneer haar geheime liefdesbrieven, gericht naar haar vroegere crushes, opeens bij al deze jongens belanden, verandert haar leven. Uiteindelijk knoopt Lara Jean een ‘nep’-relatie aan met één van deze jongens, Peter (Noah Centineo),om zijn ex-lief jaloers te krijgen. Stilaan krijgen de twee echte gevoelens.

Het tweede seizoen, genaamd To All The Boys I’ve Loved Before: P.S. I Still Love You, gaat verder in op de relatie van Lara Jean en Peter. Ze faken niet meer maar zijn een echt koppel geworden. Tot plots de laatste ontvanger van een Lara-liefdesbrief, de knappe en charmante John, opduikt. Dit zet de wereld van Lara op zijn kop. Ook heeft ze het moeilijk met de populariteit van Peter. Overleeft hun relatie deze obstakels?

Derde film komt er snel aan
Op het vervolg zal je niet meer lang moeten wachten, verklapt Lana Condor in september. “We zijn klaar met de opnames, het zit erop!”, liet de actrice weten. “We hebben de tweede en de derde film ineens opgenomen.” Op dit moment zit de derde film dus al in postproductie, dus het kan goed zijn dat deze dit jaar nog verschijnt op Netflix.

De films van de To All The Boys-reeks zijn gebaseerd op de gelijknamige boeken van Jenny Han. Omdat dat er drie zijn, was het redelijk logisch dat er ook drie films zouden komen.

“Toen we de bevestiging van een derde film kregen, waren we enorm blij”, vertelt Lana Condor. “Het voelde alsof Lara Jean nog veel moest groeien als jonge vrouw.” We moesten twee jaar wachten tussen de eerste en de tweede film maar de derde zal er dus snel aankomen.

Valentijnscadeautje van Netflix: Via een gratis link kan je de eerste film nog tot 10 maart gratis (her)bekijken.

(Sophie S.)
 

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIAL

TopMovies

Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84