Image
18/02/2020

‘Flowjob’ krijgt tweede seizoen van StuBru

Na een succesvol eerste seizoen laat StuBru het tweede seizoen van Flowjob op ons los. In deze vijfdelige videoreeks praat Instagramfenomeen Flo Windey met bekende en onbekende gesprekspartners over hun seksleven. Ook dit seizoen vertellen vijf personen openlijk over hun sekservaringen voor camera.

Flo Windey is hip op sociale media, vooral door haar openheid over seks. Afgelopen zomer vroeg ze aan haar volgers op Instagram welke vragen zij hebben over seks. Haar inbox werd gebombardeerd dus volgde de reeks ‘Flowjob’. Het programma is eerlijk en openhartig, maar geeft tegelijk ook een relativerend inzicht in het seksleven van jonge mensen. Met 740.000 kijkers op het YouTube-kanaal van de zender en op VRT NU, was het eerste seizoen een groot succes.

StuBru peilde begin januari naar ervaringen van de luisteraars. Dit deden ze via een anonieme vragenlijst van 20 vragen, opgesteld in samenspraak met WAT WAT en Sensoa. Maar liefst 24 591 mensen vulden de online vragenlijst in. Deze antwoorden zijn vervolgens verwerkt in de nieuwe afleveringen.

In het tweede seizoen vertellen opnieuw vijf gasten positieve en negatieve ervaringen uit hun seksleven. Eerst komt muzikant en wtFOCK-acteur Nathan Bouts (21) aan bod. Ook transman Senne Misplon (21) vertelt over de invloed die zijn transitie op zijn intimiteit heeft gehad. De volgende in het rijtje is Harry van Noten (20) die zich aangetrokken voelt tot mannen en ook verklaart waarom hij nog maagd is. De Morgen-journalist Katrin Swartenbroux (33) kampte vroeger met een depressie en getuigt over de impact daarvan op haar seksleven. Als laatste komt illustratrice en cartooniste Christina De Witte (23) – bekend als Chrostin- zonder schaamte praten over intimiteit.

Met ‘Flowjob’ wilt StuBru bijdragen aan het open debat over op het eerste zicht moeilijke thema’s. Ze werken hiervoor samen met WAT WAT, een organisatie die jongeren van 11 tot 24 jaar in hun identiteitsontwikkeling ondersteunt.

Het nieuwe seizoen start op woensdag 19 februari om 16:00

(Sophie S.)
 

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALPoll

Naar wie luister jij?

 Naar mijn universiteit
 Naar de Veiligheidsraad
 Naar niemand

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84