Image
19/02/2020

Nieuwe Netflix-original ‘I Am Not Okay With This’

Fan van ‘Stranger Things’, ‘The End of the f***ing World’ en ‘Sex Education’? Goed nieuws: Netflix lanceerde deze week de trailer van een gloednieuwe serie, die een perfecte mix is tussen deze drie hitseries. In ‘I Am Not Okay With This’ leren we Sydney kennen. Het tienermeisje worstelt met een moeilijke thuissituatie en probeert op school te overleven. Een normaal tienerplaatje dus. Tot ze opeens moet leren omgaan met superkrachten.

‘I Am Not Okay With This’ is een nieuwe Netflix-serie die je op woensdag 26 februari kan ontdekken. De serie werd gemaakt door de producers en regisseurs van ‘The End of the F***ing World’ en ‘Stranger Things’. Het verhaal is gebaseerd op het stripboek van Charles Forsman, de man die het boek van ‘The End Of The F***ïng’ World schreef.

Sydney is een tiener die in de middelbare school probeert te overleven. Na de dood van haar vader heeft ze thuis een rouwende familie en door haar plotse verliefdheid op haar beste vriendin, worstelt ze met haar seksualiteit. Daarnaast ontdekt ze dat ze speciale gaven heeft: ze kan mensen vermoorden met haar gedachten.

In de hoofdrollen zien we onder meer Sophia Lillis (Beverly uit It) als Sydney en haar It-collega Wyatt Oleff. Verder spelen ook Sofia Bryant, Kathleen Rose Perkins en Richard Ellis een rol.

Netflix lanceerde zopas de officiële trailer. Volgende week -woensdag 26 februari – kan je de serie volledig bekijken op Netflix. De serie telt 7 afleveringen.

(Sophie S.)
 

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALTopMovies

Poll

Job in the picture

  • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84