Image
19/02/2020

Nieuwe 'F.C. De Kampioenen'-reeks voor onbepaalde tijd uitgesteld

De nieuwe reeks van 'F.C. De Kampioenen' zal er later dan gepland aankomen. Johny Voners, die in de reeks Xavier Waterslaeghers speelt, wil zich eerst focussen op zijn herstel. De acteur maakte een tijd geleden bekend dat hij kanker heeft. Nadat hij eerder al verstek gaf voor de theatervoorstelling 'La Cage Aux Folles', moet hij nu ook passen voor de voorbereidingen van 'F.C. De Kampioenen'. Zijn eigen muzikale show 'Et alors... En dan... Voners' wordt voorlopig geannuleerd.
 
Eind oktober 2019 maakte de VRT bekend dat er nieuwe afleveringen gemaakt zouden worden van 'F.C. De Kampioenen'. Het bericht werd duizenden keren gedeeld op sociale media. De aankondiging haalde de voorpagina van zowat elke Vlaamse krant. Een precieze uitzenddatum heeft Eén nooit meegegeven. Er werd enkel meegegeven dat het nieuwe seizoen in 2021 op het kleine scherm te zien zou zijn. Of dat nog steeds het geval zal zijn, blijft afwachten. Zeker is wel dat de reeks door de ziekte van Johny onvoorziene vertragingen oploopt. Bij de VRT zetten ze de plannen 'on hold'. De omroep wil eerst de behandelingen en gezondheidstoestand van Johny afwachten vooraleer er verder gecommuniceerd wordt. 
 

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALTopMovies

Poll

Job in the picture

  • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84