Image
19/02/2020

Line-up Paradise City 2020

De zomer laat nog even op zich wachten maar veel zomerfestivals verrassen ons al met eerste namen. Het groene dance-festival Paradise City, dat plaatsvindt op 26, 27 en 28 juni is, maakte onlangs de eerste 20 artiesten voor de volgende editie bekend. Een daarvan is opkomend talent Charlotte Adigéry.
 
Het elektronische muziekfestival Paradise City vindt plaats op het domein van Kasteel Ribaucourt in Perk, Vlaams Brabant. De inmiddels zesde editie van het festival houdt vast aan dezelfde beginselen als waarop de eerste in 2015 werd gebouwd: een mix van de eerste elektronische muziek, een publiek met een open geest en een stevige inspanning om daarbij de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.
 
Paradise City verklapten op hun nieuwe affiche de eerste twintig namen. Onder andere Adriatique, Kink en Ben UFO zullen optreden. Muzikante en zangeres Charlotte Adigéry is ook van de partij. Daarnaast is het uitkijken naar Nosedrip, de Gentse dj achetr het hippe Stroom-label, en Lola Haro, de jonge dj uit Antwerpen die onder de vleugels van Paradise City aan een stevige opmars bezig is in de elektronica-scene.
 
De line-up wordt ieder jaar groter en de publieke belangstelling stijgt. Vorig jaar bezochten maar liefst 25.000 mensen het festival. Paradise City zet heel sterk in op ecologie. Hierdoor werd het festival onlangs uitgeroepen tot een van de zes duurzaamste festivals ter wereld door ‘A Greener Festival’.

De early-bird-ticketverkoop is bezig. Tickets zijn beschikbaar via de website van Paradise City en kosten 59 euro voor een dagticket en 109 euro voor een weekendticket (129 euro inclusief camping).

(Sophie S.)
 
 
 
 

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIAL



TopMovies

Poll

Job in the picture

  • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84