Image
28/02/2020

Haast je, rapper ‘Snelle’ komt naar België!

“Dames en heren, pennen neer, schrijf je laatste zin af.” Waarschijnlijk klinkt de zin je bekend in de oren. Het zijn de beginwoorden van het populaire nummer ‘Reünie’, dat al een paar maanden hoog in de hitlijsten staat. Rapper Lars Bos, oftewel ‘Snelle’ was vorig jaar een onbekende twintiger. Nu is hij een van de bekendste Nederlandse rappers van het moment. En hij komt binnenkort naar België.

Koop nog snel snel je ticket voor het concert van Nederlandse rapper ‘Snelle’ in de Lotto Arena. De rapper werd de voorbije maanden bekend door zijn drie megahits: ‘Reünie’, ‘Lippenstift’ en ‘Smoorverliefd’. En het gaat hard voor hem. Na een uitverkocht optreden in Het Leuvense Depot, verschijnt hij deze zomer op Tomorrowland. 14 november geeft hij een concert in de Antwerpse Lotto Arena en de tickets zijn nu in verkoop.

Grote succes
De naam ‘Snelle’ kwam voor het eerst in de muziekwereld begin 2019. ‘Een artiest om in de gaten te houden’, klonk er. En ze hadden gelijk. Lars Bos boekte zijn eerste grote succes met het nummer ‘Scars’. Hierna volgde het nummer ‘Plankgas’ waarvoor hij samenwerkte met Frenna, een andere bekende Nederlandse rapper’. Het nummer ‘Reünie’ zorgde voor zijn grote doorbraak. Hierin rekent de populaire zanger op een positieve manier af met diegenen die hem vroeger hebben gepest om zijn hazenlip.

Lippenstift
Bekende artiesten zoals Marco Borsato en John Ewbank merkten ‘Snelle’ ook op. Samen maakten ze het nummer ‘Lippenstift’, een single die hoog scoorde in de hitparade. Zijn recentste hit ‘Smoorverliefd’ is er een met een duidelijke boodschap. De muzikant wil jongeren waarschuwen voor de gevaren van smartphonegebruik op de fiets. De bijhorende clip is erg aangrijpend.
‘Snelle’ schreef recent nog muziekgeschiedenis in Vlaanderen, want als Nederlandse artiest was hij gelijktijdig met 3 Nederlandstalige singles terug te vinden in de Ultratop 50. Je kan hem deze zomer aan het werk zien op Tomorrowland en op 14 november in de Antwerpse Lotto Arena.

(Sophie S.)

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALPoll

Naar wie luister jij?

 Naar mijn universiteit
 Naar de Veiligheidsraad
 Naar niemand

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84