Image
03/03/2020

Eerste Dunkin’ Donuts opent in België

Donutliefhebbers, belangrijk nieuws! Heel binnenkort opent een eerste Belgische Dunkin’ Donuts in België. De Amerikaanse internationale koffie-en broodjesfirma kon je al eerder terugvinden in Amsterdam en Parijs, maar nu dus ook in ons land. De donutzaak komt er op De Keyserlei in Antwerpen, op de vroegere locatie van bakkerij en broodjeszaak Van Opstal. Allen daarheen dus!

Er zijn wereldwijd zo’n 12.500 Dunkin’ Donuts, waarvan 22 zaken in Nederland. Het kan dus niet anders dan dat er ook eentje bij ons komt. De bakkerij Van Opstal-Van Boxel -met al zeven vestigingen in Antwerpen – werd eerder gecontacteerd door Dunkin’ Donuts. De donutzaak deed een voorstel om in hun pand op de Keyserlei een nieuwe vestiging te openen. Van Opstal ging hierin mee want de bakkerij sloot ondertussen haar vestiging op de Keyserlei. Het zal haar concept elders in Antwerpen verder uitbouwen.

Wist je dat: de keten zeven jaar geleden begon in de Amerikaanse staat Massachusetts. Het geheim van het succes is om de zoete donuts te combineren met een tas koffie. Het concept is om de donut onder te dompelen in de koffie, vandaar de naam ‘dunkin’.

Binnenkort vind je de nieuwe Dunkin’ Donuts op De Keyserlei 49. De donutzaak wil de komende jaren nog een twintigtal zaken openen in ons land.
 
 (Sophie S.)
 
 

Comment

SOCIALTopMovies

Poll

Wat denk jij: krijgen we een festivalzomer?

 Ja
 Nee

Job in the picture

​Brussel annuleert kerstmarkt en Winterpret

Brussel annuleert de kerstmarkt. Wel zal er feestverlichting op de Grote Markt zijn, alsook de traditionele [...]

04/11/2020

Jeugdbewegingen en pretparken moeten aan coronaregels geloven

Er zijn opnieuw verstrengde maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Pretparken moeten [...]

23/10/2020

Ook VUB schakelt over op code rood

De Vrije Universiteit Brussel (VUB) schakelt vanaf maandag 26 oktober de coronamaatregelen over op code [...]

21/10/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84