09/03/2020 Mmm: pesto van radijsloof We hebben het altijd ‘druk, druk, druk’, en soms zelfs nog drukker. Eten maken lukt nog net, maar de afwas doen? Eyeroll. GUIDO to the rescue met enkele hapklare recepten die slechts één pan vragen, en (bijna) geen moeite. De eerste in het rijtje is een pesto van radijsloof. APERO/BRUNC Deze spread hebben we geplukt uit het Augmented Reality-kookboek Zero Waste. Via de gratis ADmented app kan je recepten in het boek scannen en zien hoe chef Jeroen De Pauw ze klaarmaakt. Te koop voor 29,95 euro op www.zerowastebook.com en bij Standaard Boekhandel. Ingrediënten: 2 bosjes radijzen 12 cl olijfolie 100 g ricotta 80 g pistachenoten 1 teentje knoflook Sap van ½ citroen Bereiding: Snij het loof van de radijzen en was het loof en de radijzen apart. Giet de olijfolie in een blender. Voeg alle ingrediënten toe, behalve de radijzen. Mix tot een homogene massa en schep in een kommetje. Serveer de dipsaus met de radijzen Smakelijk! (Sofie VR.) Category Kot en keuken