Image
09/03/2020

Mmm: pesto van radijsloof

We hebben het altijd ‘druk, druk, druk’, en soms zelfs nog drukker. Eten maken lukt nog net, maar de afwas doen? Eyeroll. GUIDO to the rescue met enkele hapklare recepten die slechts één pan vragen, en (bijna) geen moeite. De eerste in het rijtje is een pesto van radijsloof. 

APERO/BRUNC
Deze spread hebben we geplukt uit het Augmented Reality-kookboek Zero Waste. Via de gratis ADmented app kan je recepten in het boek scannen en zien hoe chef Jeroen De Pauw ze klaarmaakt. Te koop voor 29,95 euro op www.zerowastebook.com en bij Standaard Boekhandel.

Ingrediënten:
  • 2 bosjes radijzen
  • 12 cl olijfolie
  • 100 g ricotta
  • 80 g pistachenoten
  • 1 teentje knoflook
  • Sap van ½ citroen
Bereiding:
  • Snij het loof van de radijzen en was het loof en de radijzen apart.
  • Giet de olijfolie in een blender.
  • Voeg alle ingrediënten toe, behalve de radijzen.
  • Mix tot een homogene massa en schep in een kommetje.
  • Serveer de dipsaus met de radijzen
Smakelijk!

(Sofie VR.)
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

UGent, UAntwerpen en UHasselt schakelen over naar code oranje

Het academiejaar start officieel in code geel voor het gehele land. Lokaal kan er echter voor gekozen [...]

16/09/2020

Gent start met coronacampagne voor studenten

De start van het academiejaar is in zicht, maar het einde van de coronacrisis is dat helaas nog niet. [...]

15/09/2020

Zo zorg je er dus voor dat meeuwen niet met je eten gaan vliegen

Heb je het ooit al meegemaakt dat een zeemeeuw je ijshoorntje uit je hand snoept of je picknick komt [...]

14/09/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84