Image
11/03/2020

Toffe drankspelletjes voor elke préparty!

1. Hoogstwaarschijnlijk
Dit spel lijkt op black-box. Stel vragen zoals: ‘Wie zal het snelste kotsen bij drankspelletjes?’ of ‘Wie zou ooit trouwen voor het geld?’. Op drie, twee, één wijst iedereen tegelijk naar de persoon die je ‘verdenkt’. Neem een slok voor elke persoon die in jouw richting wijst.
 
2. Dronken artiesten
Speel het spel Pictionary. Voor elke 20 seconden die je nodig hebt om te raden wat er getekend wordt, moet je een slok drinken.
 
3. Sip sip shot
Dit drankspel is de volwassen versie van ‘zakdoek leggen’. Eén persoon gaat langs bij alle mensen die in de cirkel zitten. Wanneer hij achter je gaat staan en ‘sip’ zegt, moet je drinken. Zegt hij ‘shot’, dan moet jij achter hem aan rennen. Kan je hem niet vangen, dan moet je je glas leegdrinken.
 
4. Waar of niet waar
Schrijf op voorhand enkele woorden op aparte papiertjes. Rol met de dobbelsteen zonder dat iemand het ziet. Bij een even nummer moet je een waargebeurd verhaal vertellen met het woord dat op het papiertje staat. Bij een oneven vertel je een verzinsel. De rest moet gokken of je de waarheid verteld of niet. Wie fout gokt, moet drinken. Voor alle juiste gokken, moet jij een slok nemen.
 
5. Medusa
Iedereen zit in een cirkel met eenzelfde aantal glazen voor hem. Leg je hoofd allemaal op tafel en tel af. Op 3 kijk je iemand aan. Als er niemand terugkijkt, ben je veilig. Kijkt er iemand in je ogen, dan moeten jullie beide drinken. Wie het eerst alle glazen op heeft, is verloren.

(Sophie S.)

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

The Little Mermaid in de cinema vanaf 24 mei

De première van The Little Mermaid staat bijna om de hoek. Eén van de bekendste Disney verhalen, geregisseerd [...]

10/03/2023

Antwerpse studenten gaan zorgzaam van deur tot deur

Het project Zorgzame Straten en de studenten van het graduaat Maatschappelijk Werk van Thomas More werken [...]

10/03/2023

Eerste studentenleven-expo georganiseerd in Antwerpen

Laatstejaarsstudenten van het secundair hebben binnenkort een zware opdracht: op zoek naar een nieuwe [...]

09/03/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84