Image
17/03/2020

Themagebied ‘Avengers Campus’ opent binnenkort in Disneyland Parijs

Goed nieuws voor alle superheldenfans. In de zomer van 2021 opent het themagebied ‘Avengers Campus’ in Disneyland Parijs. Het gebied staat volledig in het teken van de Marvel-superhelden zoals onder andere Black Widow, Iron Man, Captain America en natuurlijk Captain Marvel. Nog beter nieuws voor liefhebbers die er veel voor over hebben: deze zomer opent de ‘Avengers Campus’ al in Disneyland Resort in Californië.

Marvel Studios liet onlangs weten dat hun langverwachte ‘Avengers Campus’ deze zomer wordt geopend in het Disneyland Resort in Californië. De gloednieuwe zone staat volledig in het teken van Marvel. Het volledig nieuw land is gewijd aan het ontdekken, rekruteren en trainen van de volgende generatie superhelden. Het is een soort leerschool waar bezoekers door middel van attracties, animaties en ontmoetingen met hun helden worden getraind tot echte superhelden.

De Campus bestaat uit verschillende locaties die vernoemd zijn naar een Avenger. Elke locatie wordt beheerd door een superheld of bondgenoot waar ze hun unieke krachten, technologie en kennis zullen delen met de bez
oekers, oftewel ‘de nieuwe rekruten’.

De ‘Avengers Headquarters’ is het hoofdkwartier van De Campus. Op het dak staat de blikvanger van het gebouw: het legendarische luchtschip ‘Quinjet’. Het nieuwe parkdeel krijgt ook een interactieve darkride, genaamd ‘Web Slingers: A Spider-Man Adventure’. Het is de thuisbasis van Spider-Man en bevat de eerste ride-through attratie van Disney. De superheld roept de hulp in van de bezoekers om samen met hem de kleine robots in de vorm van spinnen te verslaan. Liefhebbers kunnen hierin hun eigen webslingervaardigheden uittesten. Het is volledig in 3D en niemand minder dan Tom Holland zal in de attractie zijn stem verlenen aan Spider-Man, net zoals in de films.

Verder heb je nog ‘The Scantum’, waar je door de ruïnes van een mysterieus oud heiligdom wandelt en leert Doctor Strange je de geheimen van de plek kennen. Tip: doe deze attractie na zonsondergang want dan gloeit het gebied nog levendiger met prachtige kleuren en lichten. Mensen die na deze attracties honger kregen, kunnen terecht in de Pym Test Kitchen waar ze voedsel kunnen doen groeien en krimpen.

Het Marvel Comics-themagebied opent officieel op 18 juli 2020 in Disney California Adventure. In 2021 volgt de opening van het gebied in Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris en in 2023 opent het in Hong Kong Disneyland. 

(Sophie S.)

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALTopMovies

Poll

Staat jouw kerstboom al?

 Euh, ik heb die nooit weggedaan :p
 Jaaaaaa!!
 Nee, nog niet

Job in the picture

  • Slider
  • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84