Image
25/03/2020

Mmm: Ella's gepimpte paella

Ella Schets studeert luchtvaarttechnologie in Oostende en is grote fan van dit easy kotgerecht. “Niets revolutionairs, want je start al met een basismix, maar wel superlekker. En gemakkelijk!”

Ingrediënten:
  • 1 paella basismix (in de diepvriesafdeling van je supermarkt)
  • 2 rode paprika's
  • 1 grote ajuin
  • 2 teentjes look
  • 1 kipfilet
  • sap van een halve citroen
  • olijfolie
  • paprika- en kipkruiden
  • peper
  • eventueel wat chorizo
 
Bereiding:
  • Pel en plet de teentjes look en snij de paprika’s en kip in blokjes.
  • Verhit olijfolie in een grote pan en bak de ajuinringen goudbruin.
  • Voeg de kipfilet toe, bak ze lichtjes aan en breng op smaak met peper en kipkruiden.
  • Voeg de look en paprika’s toe, en even later ook de (diepgevroren) paellamix.
  • Wie wil, kan wat chorizo toevoegen voor wat extra punch.
  • Laat alles nog even garen, en voeg olijfolie toe als je merkt dat de paella aanbakt.
  • Breng verder op smaak met paprikakruiden en het citroensap, en serveer. 
Idee recept: Ella 
Tekst: Sofie VR.
 

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIAL

TopMovies

Poll

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

Ver weg van je BFF? Deze armbandjes zijn de oplossing!

Gaat je BFF op Erasmus? Of gewoon naar een andere school? Dankzij de Long Distance Touch Bracelets zijn [...]

13/12/2019

Hilarisch: Gentse voetballer heeft duidelijk Duitse les geskipt

Move over Jean-Marie Pfaff, ook Benito Raman heeft een Duitstalig interview gegeven. Of dat was toch [...]

12/12/2019

Studenten maken 12 uur lang radio voor het goede doel

De studenten van de richting journalistiek van de Arteveldehogeschool in Gent namen de job op zich om [...]

10/12/2019

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84