Image
25/03/2020

Mmm: Ella's gepimpte paella

Ella Schets studeert luchtvaarttechnologie in Oostende en is grote fan van dit easy kotgerecht. “Niets revolutionairs, want je start al met een basismix, maar wel superlekker. En gemakkelijk!”

Ingrediënten:
  • 1 paella basismix (in de diepvriesafdeling van je supermarkt)
  • 2 rode paprika's
  • 1 grote ajuin
  • 2 teentjes look
  • 1 kipfilet
  • sap van een halve citroen
  • olijfolie
  • paprika- en kipkruiden
  • peper
  • eventueel wat chorizo
 
Bereiding:
  • Pel en plet de teentjes look en snij de paprika’s en kip in blokjes.
  • Verhit olijfolie in een grote pan en bak de ajuinringen goudbruin.
  • Voeg de kipfilet toe, bak ze lichtjes aan en breng op smaak met peper en kipkruiden.
  • Voeg de look en paprika’s toe, en even later ook de (diepgevroren) paellamix.
  • Wie wil, kan wat chorizo toevoegen voor wat extra punch.
  • Laat alles nog even garen, en voeg olijfolie toe als je merkt dat de paella aanbakt.
  • Breng verder op smaak met paprikakruiden en het citroensap, en serveer. 
Idee recept: Ella 
Tekst: Sofie VR.
 

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIAL

TopMovies

Poll

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

Studente maakt bioplastic van visafval en wint James Dyson Award

Lucy Hughes, een 23-jarige Britse studente 'product design', ontwierp voor haar thesis een nieuw [...]

25/11/2019

Je kan nu een levensgrote kartonversie van je bestie bestellen

Gaat je bestie op Erasmus? Zit je op kot, maar mis je jouw mama? Smelt je voor de charmes van Harry [...]

18/11/2019

Mamma Roma opent eerste Vlaamse zaak in Gentse studentenbuurt

Mamma Roma, een informeel pizzaconcept naar Romeins streetfood-model, dook voor het eerst op in Brussel [...]

15/11/2019

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84