Image
03/04/2020

Ik koop Belgisch!

Online shoppers, attentie graag! De coronacrisis laat stevig haar impact voelen op onze lokale economie. Belgische ondernemers, voornamelijk uit de modewereld, versturen noodkreten om Belgisch te kopen en hen dus te steunen. Om het iedereen wat makkelijker te maken, verzamelde de organisatie Flanders DC de Belgische webshops in een lijst, die regelmatig wordt aangepast. 

Flanders DC,het aanspreekpunt voor ondernemers in de creatieve sector, streeft er al langer naar: ‘Koop Belgisch’. Door de coronacrisis verkondigen ze deze boodschap luider dan ooit. Via hun website verzamelt de organisatie zowel webshops, als design, literatuur, beeldende kunst, fotografie, grafische vormgeving en podiumkunsten. De lijst, die ze continue aanvullen, kan je makkelijk terugvinden op hun website.

Op sociale media werd de hashtag #ikkoopBelgisch weer trending. Op die manier kunnen mensen via contacten op sociale media nieuwe (online) adresjes leren kennen.

De volledige lijst vind je terug op: flandersdc.be.

(Sophie S.)

Comment

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84