Image
07/04/2020

Disney verrast met een nieuwe serie: 'At Home With Olaf'

Een portie vreugde in deze tijden: Disney stuurt vanaf vandaag schattige afleveringen de wereld in van onze favoriete sneeuwman Olaf! De fragmenten zijn kort maar zorgen sowieso voor een grote glimlach op je gezicht.

Een paar jaar geleden kwam Frozen uit en maakten we kennis met Disney figuren Elsa, Anna en sneeuwman Olaf. Vooral deze laatste maakte indruk. Ook in de tweede film van Frozen bleef hij voor veel kinderen- en studenten – het favoriete personage van de film. Disney verrast ons nu in deze coronatijden met de online serie ‘At Home With Olaf’. Elke weekdag zullen er korte fragmenten met Olaf in de hoofdrol online komen.

De afleveringen worden volledig vanuit thuis gemaakt door disney-animator Hyrum Osmond. De stem van Olaf wordt nog steeds ingesproken door Josh Gad. Hij hoopt dat de afleveringen voor een glimlach zorgen in deze enge tijden.

Disney doet nog andere dingen om haar kijkers op te vrolijken. Zo vind je op de website van Disney een gloednieuwe pagina ‘#DisneyMagicMoments’ vol leuke content.

De eerste aflevering ‘Fun With Snow’ staat sinds vandaag, 7 april, online. 

(Sophie S.)

Comment

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84