Image
30/04/2020

Nostalgie met je favoriete Ketnetseries

Slaat de verveling toe, of heb je nood aan ontspanning met een vleugje nostalgie? Dan kan je op VRT.nu verschillende tv-reeksen vanuit je jeugdjaren herbekijken. Laat je nog een keer meeslepen door de Ketnetseries waarvan je vroeger zo gek was. Ken jij ze nog allemaal?
 
SMOS (2004)
Een serie die dagelijks op Ketnet werd uitgezonden. SMOS staat voor Stefanie, Oscar en Maarten samen. Het vertelt het verhaal van drie vrienden, die samenkomen in hun clubhuis. Samen beleven ze heel wat avonturen. Tussendoor worden filmpjes afgespeeld vanover de hele wereld.
 
EN DAARMEE BASTA! (2008)
Deze reeks vertelt het verhaal van Joost, die met zijn vader en broer samenwoont. Joost zit vaak in de kelder met zijn vrienden. Zijn vader heeft een nieuwe vriendin en dat brengt heel wat chaos met zich mee. De oudere broer van Joost, Ruben, maakt hem het leven niet altijd even gemakkelijk.
 
KULDERZIPKEN (1995)
Kulderzipken is een boerenjongen, die in het kasteel van koning Jozef belandt. Hij wint een wedstrijd om de hand van de brutale prinses Prieel te veroveren. Doorheen afleveringen van de Ketnetreeks moet Kulderzipken allerlei opdrachten uitvoeren en is er heel wat tumult in, en rond het kasteel.
 
W@ IS D@ (2006)
Wat is dat? Het zijn Dimitri Leue en Pieter Embrechts die samen op onderzoek gaan in vier verschillende landen. Ze leren je nieuwe culturen en gewoonten kennen. Voor de productie van de reeks werkten ze ook samen met een cultuurfilosoof om het educatieve aspect extra te belichten.
 
W817 (1999)
Enkele weken geleden werd duidelijk dat de acteurs van W817 helemaal klaar zijn voor een comeback in de vorm van een film. Degenen die niet kunnen wachten, kunnen alvast alle afleveringen herbekijken op de website van VRT. W817 is een reeks die het verhaal vertelt van studenten die samen in een huis wonen, daar maken ze vaak komische situaties mee.

Op de website van VRT.nu kan je al deze series herontdekken, wanneer je maar wil. 
 
 
 

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALPoll

Naar wie luister jij?

 Naar mijn universiteit
 Naar de Veiligheidsraad
 Naar niemand

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84