Image
06/05/2020

Coronamagie: Daniël Radcliffe leest voor uit 'Harry Potter'

Je zou het bijna niet geloven, maar in 2020 gebeuren er ook nog goede dingen. Om iedereen die thuiszit door het coronavirus wat te entertainen, leest Harry Potter (of ja, Daniël Radcliffe) voor uit het eerste ‘Harry Potter’-boek. De wereldberoemde acteur geeft zo de aftrap voor het ‘Harry Potter At Home’-project van auteur J.K. Rowling. Ook andere bekende koppen verlenen hun medewerking.
 
Begin april werd op initiatief van J.K. Rowling ‘Harry Potter At Home’ opgericht. Op die manier wou ze kinderen en oudere fans verblijden. "Ouders, leerkrachten en hulpverleners doen hun uiterste best om kinderen bezig te houden. Maar tijdens deze lockdown is er ook een beetje magie nodig", aldus de boekenschrijfster. ‘Fantastic Beasts’-acteur Eddie Redmayne zal ook een hoofdstuk uit ‘Harry Potter’ voorlezen, net als Dakota Fanning, Stephen Fry en David Beckham. Fans hopen dat ook Emma Watson en Rupert Grint, die de rollen van Hermelien en Ron voor zich namen, zullen volgen. Fans kunnen zich wenden tot Spotify of Wizarding World om de voorgelezen hoofdstukken te beluisteren.

Comment

SOCIALTopMovies

Poll

Wat denk jij: krijgen we een festivalzomer?

 Ja
 Nee

Job in the picture

​Brussel annuleert kerstmarkt en Winterpret

Brussel annuleert de kerstmarkt. Wel zal er feestverlichting op de Grote Markt zijn, alsook de traditionele [...]

04/11/2020

Jeugdbewegingen en pretparken moeten aan coronaregels geloven

Er zijn opnieuw verstrengde maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Pretparken moeten [...]

23/10/2020

Ook VUB schakelt over op code rood

De Vrije Universiteit Brussel (VUB) schakelt vanaf maandag 26 oktober de coronamaatregelen over op code [...]

21/10/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84