Image
20/05/2020

​MNM Marathonradio staat binnenkort weer klaar voor alle studenten


 De Marathonradio van MNM is voor veel studenten een grote steun tijdens de blokperiode, dat is dit jaar niet anders en misschien noodzakelijker dan ooit te voren. Of je nu examens hebt of permanente evaluaties, of je nu op school zit of thuis, Peter Van de Veire staat van 8 tot 26 juni, samen met Sander Gillis en Dorianne Aussems non-stop voor je klaar. Ze geven bloktips, voorzien je van de nodige ontspanning en organiseren optredens, om je een hart onder de riem te steken. 
 
Dit jaar ligt de focus dus niet enkel op de examens. “We voelen dat jongeren meer dan ooit nood hebben aan een luisterend oor en onstpanning. Die laatste weken voor de zomervakantie worden sowieso een uitdaging: of je nu examens hebt of niet. En dan is Marathonradio de perfecte steun en toeverlaat”, zegt Annemie Gulickx, nethoofd van MNM.
 
Door de coronamaatregelen, blijft ook Marathonradio deze editie in zijn kot. Vorige jaren werd het inititatief uitgezonden vanuit het Marathonradiohuis in Leuven, waar studenten ook ter plaatse naar de radio konden komen kijken. Nu blijven de presentatoren in de MNM-studio in Brussel, maar er is toch fysieke hulp voorzien voor de studenten. De Marathonradio Rescue Teams schieten ten hulp, verschillende MNM-dj’s trekken eropuit om studenten op locatie te ondersteunen, mits respect voor de maatregelen.
 
Peter Van de Veire kijkt er zelf alvast enorm naar uit: “Omdat je je werkelijk geen moment alleen zou voelen. Daarom wil ik erg graag achter die ontsmette micro staan. Voor jou, je ouders, je vrienden, je leerkrachten en je hele anderhalvemeter-omgeving. Het is zoals op een feestje in 2019: hoe meer bubbels, hoe meer deugd. Yes We Can. In 2020 meer dan anders.”
 
Je kan de Marathonradio beluisteren van maandag 8 tot en met vrijdag 26 juni op MNM en via de MNM-app.

Afbeeldingen © VRT - MNM

Comment

SOCIALTopMovies

Poll

Wat denk jij: krijgen we een festivalzomer?

 Ja
 Nee

Job in the picture

​Brussel annuleert kerstmarkt en Winterpret

Brussel annuleert de kerstmarkt. Wel zal er feestverlichting op de Grote Markt zijn, alsook de traditionele [...]

04/11/2020

Jeugdbewegingen en pretparken moeten aan coronaregels geloven

Er zijn opnieuw verstrengde maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Pretparken moeten [...]

23/10/2020

Ook VUB schakelt over op code rood

De Vrije Universiteit Brussel (VUB) schakelt vanaf maandag 26 oktober de coronamaatregelen over op code [...]

21/10/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84