Image
27/05/2020

Het leukste van Instagram: deze accounts fleuren je startpagina op

Je kent het wel, je doet je Instagrampagina open, begint te scrollen en voor je het weet zijn er al dertig minuten gepasseerd. Onze stagiaire Lisa deelt haar favoriete accounts om je startpagina op te vrolijken.

Rogier Roeters: Rogier Roeters is een Nederlandse kunstenaar met een bijzonder gevoel voor humor. Hoe explicieter hoe beter. Van relatable quotes tot tekeneningen en zinnetjes over piemels en kutten zoals hij ze benoemt, je vindt het allemaal op zijn Instagramaccount. Hij verkoopt ook prints van zijn werken via zijn website.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rogier Roeters Artworks (@rogierroeters) op


Boop my nose: Boop My Nose is er eentje voor de hondenliefhebber, hoewel er af en toe ook wel eens een ander snuitje passeert. Het concept is simpel: foto’s van honden met hun neuzen vlakbij de lens. Je kan zelf je eigen viervoeter vastleggen en doorsturen, om op hun profiel te verschijnen. Het account voorziet zijn 805.000 volgers van hun dagelijkse portie natte neuzen. Daarnaast hebben ze ook een Youtube account met bewegende beelden van onze harige vrienden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Boop My Nose ®️ (@boopmynose) op


I have this thing with floors: Edith, Josha en Pien zijn drie Nederlandse vriendinnen die een ding hebben voor mooie vloeren. En ze zijn blijkbaar niet alleen. Op hun Instagramaccount delen ze foto’s van voeten en vloeren, die noemen ze dan een selfeets. Ze verzamelden al bijna 800.000 volgers en krijgen dagelijks inzendingen met de hashtag #ihavethishtingforfloors, die ze dan later op hun Instagrampagina posten. Dus volgende keer als je een mooie vloer tegenkomt, vastleggen die handel.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door I Have This Thing With Floors (@ihavethisthingwithfloors) op


No Babes Official: No Babes is een fotoproject van Morgane Gielen. Zij wil met de foto’s die op haar account verschijnen de schoonheidsidealen van onze maatschappij in vraag stellen. Een appelsienhuid of lichaamsbeharing, daar hoef je je écht niet voor te schamen. Je kan zelf meedoen door de hashtag #nobabesofficial te gebruiken, met daarnaast een inspirerend verhaal waarom jij taboes wil doorbreken. Zo maak je ook nog eens kans om in haar fotoboek terecht te komen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NO BABES OFFICIAL (@nobabes.official) op


Days of Gold: Days Of (G)old is een tweedehandsproject van Aline Knol, speciaal voor alle fashion addicts. Ze studeerde fashion in Milaan, waar haar liefde voor vintage alleen maar groeide. Ze begon haar eigen Instagramhandeltje, waarbij ze unieke stukken van Nike tot Dior verkoopt aan degene die het snelst reageert. En neem snel maar erg letterlijk, als je een stuk van Days Of Gold te pakken wil krijgen, zet je best de pushmeldingen van haar Instagramprofiel aan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door DAYSOFGOLD (@daysofgold_) op


Hall of meat: Voor de skatefanaten die niet vies zijn om mensen op hun bek te zien gaan is er Hall of meat. Gek genoeg lokt het account meer dan een miljoen volgers. Het is een instagramaccount van het bekende skatemagazine Trasher, volledig gewijd aan vallende skaters. De ene wat explicieter en harder dan de andere. Opgelet dus, niet voor gevoelige kijkers!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @hallofmeat op


Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALPoll

Staat jouw kerstboom al?

 Euh, ik heb die nooit weggedaan :p
 Jaaaaaa!!
 Nee, nog niet

Job in the picture

  • Slider
  • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84