Image
02/06/2020

Exit Festival gaat deze zomer wél door


Dan toch nog een festival deze zomer, al is het niet bij de deur. Het Servische Exit Festival, het grootste popfestival van de Balkan, gaat ondanks de coronacrisis alsnog door. Oorspronkelijk zou deze editie van 9 tot 12 juli plaatsvinden, maar ze wordt uitgesteld naar 13 tot 16 augustus.
 
Exit 2.0 zal doorgaan met minder bezoekers dan de vorige edities, zodat de organisatie de coronamaatregelen correct kan toepassen. Het festival vindt naar jaarlijkse gewoonte plaats in het Petrovaradin Fort. Tickethouders die niet kunnen of willen afreizen, krijgen de mogelijheid om een compensatieregeling aan te vragen. Over de line-up komt er later nog meer informatie, waaronder volgens de organisatie, ook grote artiesten die niet kunnen wachten om hun fans terug te zien. Vorig jaar waren dat onder andere The Cure, Lost Frequencies en Charlotte De Witte.

Het is een serieuze verantwoordelijkheid om in deze tijden zo’n groot evenement te organiseren. “We hebben al veel berichten ontvangen van andere festivalorganisatoren én artiesten die Exit zien als de heropleving van de hele evementenindustrie. En misschien zelfs nog belangrijker, als een signaal naar de hele maatschappij, dat het ergste is gepasseerd”, zegt oprichter Dušan Kovačević.

Comment

SOCIALTopMovies

Poll

Wat denk jij: krijgen we een festivalzomer?

 Ja
 Nee

Job in the picture

​Brussel annuleert kerstmarkt en Winterpret

Brussel annuleert de kerstmarkt. Wel zal er feestverlichting op de Grote Markt zijn, alsook de traditionele [...]

04/11/2020

Jeugdbewegingen en pretparken moeten aan coronaregels geloven

Er zijn opnieuw verstrengde maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Pretparken moeten [...]

23/10/2020

Ook VUB schakelt over op code rood

De Vrije Universiteit Brussel (VUB) schakelt vanaf maandag 26 oktober de coronamaatregelen over op code [...]

21/10/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84