Image
08/06/2020

Flo Windey over liefde in coronatijden: "Er is altijd nog webcamseks"

De studententijd van Flo Windey, het sexy social-mediawonder van Studio Brussel, stuitert al even hyperkinetisch alle richtingen uit als zijzelf. Fasten seatbelts!
 
Flo: Ik ben begonnen met Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KU Leuven, want ik wou economisch expert worden. Helaas was ik nogal zwaar gebuisd op wiskunde: nul op twintig.
GUIDO: Da's vrij zwaar, ja.
Flo: Nogal hé? Ondertussen was ik bij Studio Brussel terechtgekomen en dacht ik: ik ga gewoon Journalistiek studeren. Dat heb ik wel afgemaakt: Radiojournalistiek aan AP Hogeschool in Antwerpen. En nu volg ik nog een banaba Toegepaste Audiovisuele Communicatie aan Thomas More in Mechelen.
 
Cantussen is gieren
 
GUIDO: Dat wurmt jou in de unieke positie om het studentenleven in Leuven, Antwerpen en Mechelen te kunnen vergelijken.
Flo: En van Brussel, want daar kom ik vandaan. En in Gent heb ik veel vrienden. Ik heb dus zo'n beetje kunnen proeven van alle studentensteden. Wil je weten welke de beste is?
GUIDO: Graag!
Flo: Overal waar ik niet heb gestudeerd: Gent en Brussel. In Leuven, Antwerpen en Brussel is er een vrij heftig uitgaansleven van de studentenclubs. In Mechelen heb ik dat nog niet gezien, daar wordt meer op café gezeten. Leuven vond ik supernice omdat alles zo close is, lekker gecentreerd rond de Oude Markt, maar in Gent en Brussel heb je ook clubs die zich niet enkel richten op studenten. In Antwerpen had je dat vroeger ook wel, maar die clubs zijn een voor een aan 't sluiten. Weet je: uitgaan in de pure studentenbuurten, dat is keitof voor de eerste drie weken, maar daarna wil je wel eens wat anders. Ik blijf niet graag hangen in hetzelfde kliekje. Ik wil iedereen en alles leren kennen, niet alleen mijn medestudenten. Alhoewel ik moet toegeven dat ik cantussen wel gieren vond, maar ik kon dat niet aan.
GUIDO: Hoe bedoel je?
Flo: Wel, als je tijdens een cantus naar het toilet moet, dan moet je eerst een rijmpje opzeggen. Je moet dat eens proberen als je gedronken hebt. Moeilijk hoor! (lacht)
GUIDO: Heb je, naast je werk voor Studio Brussel, nog andere studentenjobs gedaan?
Flo: Ik heb lang in IKEA gewerkt, en ook in Planckendael. Dat laatste was heel tof: ik was ranger. Ik stond in de open ruimtes, bij de klauwaapjes, of de pinguïns, of de geitjes. Je kon mij om uitleg vragen, en tegelijk moest ik ervoor zorgen dat de dieren niet werden vertrappeld door de bezoekers. Dat was een heel leuke job.

Seks in coronatijden
 
In de YouTube-reeks Flowjob vraagt Flo ongegeneerd haar bedgasten de kleren van het lijf. Maar hoe moet het met seks in tijden van social distancing?
 
"Er is altijd nog webcamseks hé? (lacht) Nee, dat is inderdaad wel een probleem. Als je nu een onenightstand wil, hoe kan dat dan? Misschien moet ik nog een Flowjob maken met Maggie De Block. Maggie, ik heb geen lief, maar ik wil seks! Ik heb dat nodig. Wat moet ik doen? In mijn kot blijven? Maandenlang masturberen? Dat kan toch niet? Ik ben ook maar een mens!"

Tekst: Herbert DP

Comment

  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84