Image
08/06/2020

Seksspeeltjes op een studentenbudget


Studenten en een hoog libido gaan vaak hand in hand. Maar wat als je je handen beu bent? Dan bieden speeltjes de oplossing. Tv-gezicht en klinisch seksuologe Chloé De Bie selecteerde voor ons de beste seksspeeltjes voor studenten.
 
VOOR HEM
Cockring
“Een cockring is een heel eenvoudig speeltje om zowel seks als masturbatie aangenamer te maken. De ring wordt rond de jongeheer geplaatst, waardoor het bloed langer in de penis blijft. Dit zorgt voor een langere, stevige erectie,” vertelt Chloé De Bie. “Er bestaan ook ringen met een clitorisstimulator. Bij de seks zorgt dit ook voor extra plezier bij de vrouw. Al is het vibrerend effect ook leuk voor de man.”
Prijs: vanaf 10 euro.
Fleshlight
“De meeste jonge mannen weten wel wat een fleshlight is. De laatste tijd zien we een opmars van een specifiek model met twee ingangen. De ene kant is een mond, terwijl het andere uiteinde een namaakvagina voorstelt. De penis kan – met glijmiddel - langs beide kanten ingebracht worden,” aldus Chloé. “Elke ingang heeft een andere textuur, waardoor je echt wel het idee kan hebben dat je in een mond of een vagina zit.”
Prijs: vanaf 25 euro.
VOOR HAAR
Luchtdrukvibrator
“Het is bijna niet te geloven hoe populair dit speeltje is. Mensen laten massaal positieve reviews achter op webshops, wat voor een seksspeeltje redelijk ongewoon is,” weet Chloé. “De luchtdrukvibrator wordt uitwendig gebruikt. Als vrouw plaats je het gewoon op je clitoris. De verplaatsingen van luchtdruk zorgen voor een pulserend effect op die erogene zone. Het helpt vrouwen om zeer snel tot orgasme te komen. Het toestel heeft verschillende standjes, dus er kan volop mee geëxperimenteerd worden.”
Prijs: vanaf 35 euro
Bulletvibrator
“Wie discretie verkiest, moet voor dit speeltje gaan. Het is klein en compact, waardoor het onopvallend mee in de handtas kan. Sommige bulletvibrators zien er zelfs uit als lippenstift, waardoor niemand ziet dat je met een seksspeeltje op stap bent,” aldus Chloé. “De meeste versies zijn ook heel stil, waardoor je ze zeker op kot of op het toilet kan gebruiken.”
Prijs: vanaf 18 euro
VOOR HEN
We-vibe
“Dit U-vormig speeltje voor koppels is aan een opmars bezig. Het bestaat uit twee uiteindes, waarbij de ene kant wordt ingebracht in de vagina en het andere uitsteeksel op de clitoris drukt. Wanneer de man hierbij in de vagina gaat, kan ook zijn penis geniet van de vibraties van dit toestel,” vertelt Chloé. “De vibratiestand kan aangepast worden met een afstandsbediening. Je hoeft de vibrator dus niet telkens uit te halen als je de stand wil veranderen. Er bestaan ook duurdere modellen, die vibreren op het ritme van muziek of die je in bad kan gebruiken.”
Prijs: vanaf 89 euro
Ultiem verlangen
“Wat veel seksuologen, mezelf inclusief, tegenwoordig aanraden, is het gezelschapsspel Ultiem verlangen. Het helpt om koppels op een veilige en speelse manier uit hun comfortzone te halen. Dankzij de vragen en doe-opdrachten leer je als koppel ook praten over seks, wat heel belangrijk is,” verduidelijkt Chloé. “Aan het begin van het spel mag elke partner zijn of haar ‘ultiem verlangen’ uitspreken. Wie het bordspel wint, ziet dit verlangen omgezet worden in de praktijk. Al moet de ander natuurlijk eerst zijn of haar zegen geven. Alles moet met wederzijdse toestemming gebeuren.”
Prijs: vanaf 33 euro

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84