Image
06/07/2020

Hoe zou het nog zijn met de cast van 'Victorious'?

Er is geen mens bij wie de naam ‘Ariana Grande’ geen belletje doet rinkelen. De popprinses is de meest gevolgde vrouw op Instagram, maar nog niet zo heel lang geleden was ze enkel bekend bij jonge tieners die stiekem nog naar Nickelodeon keken. In het hippe Victorious speelde ze de lichtgestoorde Cat. Hoe is het de andere leading ladies van die show vergaan?
 
 
Victoria Justice. De gedoodverfde rijzende ster van Nickelodeon bleek uiteindelijk niet zo populair te zijn als de zender gehoopt had. Ariana bleek al snel de publiekslieveling. Nadat Victorious zonder al te veel uitleg van het scherm werd gehaald, ontstond online een door de Amerikaanse media opgeblazen ruzie tussen Victoria en Ariana. Reden? De spin-off Sam & Cat, waarin het personage van Ariana de hoofdrol speelde, zou ervoor gezorgd hebben dat Victorious stopte. “De enige reden waarom Victorious gestopt is, is omdat één meisje niet met de cast op tournee wou. Ze koos ervoor om solo rond te trekken,” lachte Ariana de beschuldigingen weg. Dat viel niet in goede aarde bij Victoria.

De ruzie werd echter opgeklaard. Victoria's muziekcarrière eindigde in 2013 na twee singles die geen potten braken. Toch zit de actrice niet om werk verlegen. Ze is na haar tijd bij Nickelodeon constant aan de slag gebleven en dankzij haar 18 miljoen volgers op Instagram komt er ook een aardig centje binnen via betaalde sponsordeals.
 
Elizabeth Gillies. Een stem als een klok, maar als je passie acteren is, dan moet je daar vooral voor gaan. Met de hoofdrol in Sex & Drugs & Rock & Roll en de reboot van Dynasty zit Liz goed op schema om een vaste waarde te worden in Hollywood. Al zit ze er niet om verlegen in haar series ook even haar zangstem boven te halen, al was het maar om haar fans eraan te herinneren wat ze allemaal in haar mars heeft.
 
Daniella Monet. Daniella wordt vooral herinnerd als de vervelende, oude zus van Tori, maar de actrice heeft nog andere wapenfeiten op haar palmares staan. Na de afvoering van Victorious was ze de enige die kind aan huis bleef bij Nickelodeon. Ze speelde een hoofdrol in de reeks Fred en was te zien als Tootie in drie live-actionverfilmingen van Fairly Odd Parents. In 2019 verwelkomde ze een zoontje Gio. Sindsdien focust ze zich vooral op haar gezin. Samen met ‘Harry Potter’-actrice Evanna Lynch bracht ze daarnaast haar eigen veganistische make-upproducten op de markt.
 

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALPoll

Staat jouw kerstboom al?

 Euh, ik heb die nooit weggedaan :p
 Jaaaaaa!!
 Nee, nog niet

Job in the picture

  • Slider
  • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84