Image
12/07/2020

Seksspeeltje gaat viraal door geweldige recensie

Een seksspeeltje op Amazon gaat viraal op het internet door een recensie van een gebruiker. Volgens de jongeman was het speeltje zo intens dat zijn vriendin hem bijna vermoordde. Hij gaf de vibrator vijf sterren en schreef een ellenlange review. "Ik zou je graag aanraden om gevechtskledij te dragen zodat je beschermd bent. Het zal ervoor zorgen dat je geen schade lijdt", klinkt het.
 
Het speeltje in kwestie is een Luvkis Oral Simulation Massager. Het belooft de sensatie te geven van een goede befbeurt en kent zeven verschillende settings. Bovendien is het waterproof. De vibrator kost 25,99 Britse pond op Amazon. Jay, die het speeltje met zijn vriendin gebruikte, plaatste zijn recensie al in november 2019, maar het ging nu pas viraal. "Koop dit als je een excorist wil", titelt hij zijn recensie. "Ik heb dit gekocht voor mijn vriendin omdat ik niet graag bef", begint zijn uitleg. "Het is niet dat ik haar vies vind, maar ik doe dat gewoon niet graag. Ik zag dit speeltje passeren en ik dacht dat ze de sensatie van orale simulatie wel leuk zou vinden als ik haar tegelijkertijd zou penetreren."

"Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen hoge verwachtingen, gezien de prijs van het voorwerp. Ik dacht dat de vibratie redelijk slecht zou zijn. In het begin was het wat ongemakkelijk om een houding te vinden waarbij we beiden comfortabel waren, maar na wat zoeken was het go-time. Ik ging in haar binnen en zij zette het speeltje op de eerste stand. Na 30 seconden duwde ze de vibrator wat meer naar beneden en euh, wel ja, de rest kan ik me dus niet meer herinneren", schrijft Jay.

"Als ik haar mag geloven dan kwam ze op dit moment zo hard klaar dat haar been uit een reflex stampte, recht op mijn kaak. Ik vloog achteruit en belandde uiteindelijk op de radiator. Ze dacht even dat ze me vermoord had. Na wat pijnstillers geslikt te hebben en een pak bevroren erwten op mijn kaak gelegd te hebben, moet ik bekennen dat het een goed seksspeeltje is. Als je het wil gebruiken met je partner, stel ik voor dat je wat gevechtskledij aantrekt zodat je beschermd bent. Het zal ervoor zorgen dat je geen schade lijdt." Hij ondertekende het bericht met het alias "een gewond lief".

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

3 originele manieren om Amerika te ontdekken met het ESTA

Droom jij al langer van een bezoek aan de Verenigde Staten, maar brengen de bijhorende administratieve [...]

26/05/2021

Op vakantie met alpaca’s

Moet je er even tussenuit en hou je van dieren? In het Nederlandse Drenthe kan je op vakantie tussen [...]

24/05/2021

Een pak spieren in geen tijd

Wou je deze zomer indruk maken met je geweldige summer-body, maar is er toch iets mis gegaan tijdens [...]

23/05/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84