Image
05/08/2020

Amerikaans bedrijf wil koppels betalen voor 'seksrecensies'

Op een dag vind je de job van je leven. In Amerika heeft een bedrijf een wel heel pikante vacature online gegooid. Sleep Standards wil koppels 3.000 dollar betalen om seks te hebben op hun matrassen en daar daarna een recensie over te schrijven. Op die manier wil het bedrijf te weten komen welke matras het beste is om de liefde op te bedrijven. 
Sleep Standards is een website waar je alles kan terugvinden over gezonde slaappatronen en verschillende studies over slaap. Ook plaats het recensie van matrassen en ander slaaptoebehoren. Om te weten welke matras het beste is om op te slapen én de liefde op te bedrijven, wil het nu vijf koppels betalen om 'seksrecensies' te schrijven. Daarvoor trekt het telkens 3.000 dollar uit. De koppels die deelnemen krijgen elke week een nieuwe matras aan huis bezorgd. De beste matras mogen de stelletjes trouwens houden. Of je als Belgische student ook kan deelnemen aan het project, betwijfelen we. Maar je kan natuurlijk altijd vrijwilligerswerk doen.

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALPoll

Welke streamingdienst haal jij in huis?

 Disney+
 Netflix
 Streamz
 Euh, ik kijk gewoon gratis op illegale sites hoor

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84