Image
15/10/2020

Hoe zou het nog zijn met de cast van 'iCarly'?

Tegenwoordig is iedereen een ster op het internet, maar de absolute trendsetters waren de meiden van iCarly. Zij hadden hun eigen fictieve webshow, lang voor dat echt een ding werd. Maar hoe is het de sterren van die reeks in het echte leven vergaan? 
 
Miranda Cosgrove. Ze kreeg de hoofdrol in iCarly omdat ze eerder al had samengewerkt met bedenker Dan Schneider in de populaire hitreeks Drake & Josh. Miranda was amper 7 toen ze ontdekt werd en groeide op voor het oog van de camera. Na de show besloot ze zich toe te leggen op haar studies psychologie. Wanneer haar schema het toeliet, werkte ze nog eens mee aan een productie, maar de grote rollen bleven uit. Ze leende haar stem uit aan weesmeisje Margo in de bekende Despicable Me-trilogie en was vorig jaar nog te zien in de kleinschalige sciencefictionfilm 3022. Haar droom om een succesvolle zangeres te worden, borg ze jaren geleden op.
 
Jennette McCurdy. Dankzij haar personage Sam Puckett werd ze een gevestigde waarde in Hollywood. Natuurlijk hernam ze die rol met plezier in haar eigen spin-off Sam & Cat, waar ze aan de zijde van Ariana Grande mocht opdraven. Het programma was echter niet zo succesvol als iCarly, en toen in de media circuleerde dat Ariana veel meer betaald kreeg voor hetzelfde werk, volgde al snel een opgeklopte ruzie. De show werd na één seizoen afgevoerd en Jennette maakte vervolgens een webserie waarin ze niet zo heel subtiel de draak stak met de divastreken van Ariana. Bij het iets oudere publiek werd ze pas bekend toen enkele lingeriefoto’s buiten haar wil om gelekt werden. Nadat de Netflixshow Between, waarin ze een hoofdrol vertolkte, na twee seizoenen werd afgevoerd, stopte ze met acteren. “Eerlijk, ik schaam me voor zo’n 90% van mijn acteerprojecten.” Tegenwoordig staat ze achter de camera en toert ze met haar eigen show.
 
 
 
Nathan Kress. Ooit was hij een schattig jongetje met een piepstem, maar ondertussen is Nathan uitgegroeid tot een getrouwde man. Samen met z’n vrouw heeft hij een dochtertje van bijna 3 jaar. Ja, wij voelen ons ook oud. De acteur focust zich nu vooral op het vaderschap en lanceerde in 2019 de podcast RadioActive Dads, waarin hij verhalen vertelt over zijn leven als kindster, zijn liefde voor Apple en hoe hij moest wennen aan zijn dad bod. Hij acteert occasioneel nog eens op Nickelodeon, maar koos er bewust voor om zijn carrière vooral verder te zetten achter de schermen.
 
 

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALPoll

Laat jij je vaccineren tegen corona?

 Absoluut
 Ik denk het wel
 Ik twijfel
 Ik denk het niet
 Absoluut niet

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84