Image
15/10/2020

ISIC City Pass voor studenten gelanceerd in Gent

De Gentse studenten hebben vanaf nu een streepje voor op hun studiegenoten in andere steden. Dankzij de gloednieuwe ISIC City Pass kunnen ze het echte Gent beleven op een onverwachte dagtrip door het historische en culturele hart van de stad.
 
De internationale studentencommunity ISIC biedt haar leden 'City Passes' aan waarmee ze (studenten)steden ontdekken op een veilige en verrassende manier. Dat gebeurt uiteraard coronaproof, waarbij je tot maximaal 3 vrienden uitnodigt om de stad te ontdekken.
 
De ISIC City Pass bestond al voor Parijs, Londen, Berlijn, Rome en Dublin, en binnenkort volgen Brussel, Kortrijk, Hasselt en Antwerpen. "Gent krijgt echter de Belgische primeur," aldus initiatiefnemer Wim Verheye van ISIC. "Wij streven ernaar om te verbinden en te inspireren, ook en vooral in deze moeilijke tijden. Vandaar dat ISIC inzet op 'invite a friend' en we bij onze partners zoveel mogelijk streven naar een exclusief 1+1-voordeel."
 
De ISIC City Pass Gent werd vandaag afgetrapt met onder meer een boottocht van Gent Watertoerist op de Gentse binnenwateren en een bezoek aan stadsbrouwerij Gruut. Andere voordelen zijn er in Gentse musea en cultuurhuizen, en bij Goûts & Couleurs Gand, Leonidas, Gök II en McDonald's. Bovendien staat voor de eerste 500 ISIC-studenten een Guido Student Pack klaar.
 
De ISIC City Pass kan worden gebruikt tot 20 december 2020.
Meer info op isic.be/beleefgent

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALPoll

Laat jij je vaccineren tegen corona?

 Absoluut
 Ik denk het wel
 Ik twijfel
 Ik denk het niet
 Absoluut niet

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84