Image
06/11/2020

EYCA-jongerenpanel zoekt nieuwe leden

Het jongerenpanel van EYCA zoekt nieuwe leden, ook in Vlaanderen. Het mandaat van de het eerste panel loopt op z’n einde en dus is de organisatie naarstig op zoek naar nieuwe kandidaten. Wie wil kan zich tot 30 november kandidaat stellen. Waag dus zeker je kans!
 

 
EYCA klinkt je misschien niet bekend in de oren, maar van BILL heb je vast al gehoord. Als lid van het jongerenpanel geef je een stem aan de jeugd in de Europese instellingen. EYCA biedt immers meer dan enkel kortingen op talloze culturele activiteiten, winkels, vervoer en accommodatie in 38 Europese landen. Het biedt de kans aan jongeren om invloed uit te oefenen op de beslissingen in Europa. Jij kan mee je mening geven over belangrijke zaken op vlak van onder andere Cultuur en Mobiliteit. Dit aan de hand van workshops, seminaries en conferenties over gans Europa. Een unieke kans die je als jongere echt niet wil laten liggen.
 
Klinkt dit alles als muziek in de oren? Stel je dan kandidaat om deel te worden van het jongerenpanel. Uit de kandidaturen zal het selectiecomité een shortlist maken, deze zal op 7 december gepubliceerd worden. Tussen 7 en 16 december kunnen leden van de organisatie stemmen welke 10 kandidaten verkozen worden. Vanaf 2021 zullen zij meedraaien in het panel.

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALPoll

Laat jij je vaccineren tegen corona?

 Absoluut
 Ik denk het wel
 Ik twijfel
 Ik denk het niet
 Absoluut niet

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84