Image
06/01/2021

Ski you later: deze wintertrends mag je niet missen

Een winter zonder skiën kan je bezwaarlijk een echte winter noemen. Of het dit jaar mogelijk zal zijn met corona, weten we niet zeker, maar GUIDO ging toch al op zoek naar de beste gadgets en skiproducten. Als het nu niet is, dan volgende winter. Ski you later!
 
 
Helmen
Julbo werd in 1888 opgericht en is nog steeds erg relevant op skigebied. Hun helmen zijn niet alleen een streling voor het oog, maar ook erg gebruiksvriendelijk. Wij selecteerden de Leto en The Peak. Het eerste model is ideaal voor studenten die comfortabel en in stijl van de bergen willen glijden. De meer ervaren sportfanaten kunnen naast skiën ook bergen beklimmen met The Peak. Ook hier oog je heel stijlvol in.
Prijs: de Leto is verkrijgbaar vanaf 65 euro, The Peak kost 175 euro

Skirugzak
Je telefoon laat je niet graag achter, maar in je jaszak is-ie niet altijd veilig tijdens een skitripje. En wat als je ook nog je camera, portemonnee en skibril wil meezeulen? Dan heb je best een skirugzak bij de hand. De rugzakken zijn doorgaans klein, om je niet te hinderen op de piste. Al bestaan er ook iets grotere maten. Kies jij voor een side 18 of side 25?
Prijs: vanaf 70 euro

Hydro Flask
Een herbruikbare waterfles kan ook sexy zijn. De Hydro Flask is populair én goed voor het milieu. Het design laat aan niets te wensen over en het formaat is erg comfortabel in gebruik. Je denkt misschien: wel wat duur voor een flesje. Vergeet niet dat je het voor de rest van je leven kan blijven gebruiken. Investeren heet dat dan. De planeet zal je dankbaar zijn.
Prijs: vanaf 45 euro

Ski-jas
Niets belangrijker dan een goede jas. Salomon maakte zowel voor mannen als vrouwen een degelijke jacket. De Stormcozy voor vrouwen is gemaakt van zachte materialen én heeft een afneembare kap. De Deepsteep voor mannen oogt zo gewoontjes dat je 'm ook naast de piste kan dragen. De warme jas beschermt je overal tegen ruig weer.
Prijs: 250 euro voor de Deepsteep en 300 euro voor de Stormcozy

Zonnebril
Naar de zon neem je 'm mee, maar ook in de sneeuw is een zonnebril uiterst belangrijk. Wie er geen draagt, zou wel eens last van z’n ogen kunnen krijgen. De witte sneeuw reflecteert namelijk heel fel. De Julbo Shield heeft een fotochromatische lens, waardoor het nooit echt donker voor je ogen wordt. De lens verandert van kleur – al merk je dat zelf niet altijd – om jou te allen tijde het best mogelijke zicht te geven.
Prijs: vanaf 110 euro

Skibril
Net als bij de zonnebril, zijn ook de skibrillen van Julbo uitgerust met een fotochromatische REACTIV-lens. Dit garandeert een goed zicht in alle weersomstandigheden. Concreet betekent het dat de glazen verkleuren naargelang van de aanwezige uv-stralen. De bril heeft ook een optimale antifog, waardoor je niet langer hoeft te sukkelen met bedampte glazen.
Prijs: vanaf 110 euro

Comment

  • Slider
  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84