Image
25/11/2020

​Campusactiviteiten starten volgende week weer op in Antwerpen

Aansluitend op de communicatie van minister Weyts dat het Vlaamse hoger onderwijs vanaf 30 november 2020 opnieuw essentiële practica en campusmomenten kan organiseren,  bevestigen alle Antwerpse instellingen voor hoger onderwijs dat de lessen – prioritair voor eerstejaars - en essentiële practica en labo’s vanaf 30 november terug (gedeeltelijk) kunnen doorgaan op de campus.
 
Op 30 oktober ging het hele hoger onderwijs in Vlaanderen in een virologische time-out. Vanaf maandag 30 november worden campusactiviteiten in zeer beperkte mate terug mogelijk. Zo kunnen opnieuw essentiële practica en campusmomenten georganiseerd worden. Universiteiten en hogescholen kunnen ook stille studieplekken openstellen voor studenten die daar nood aan hebben. De examens kunnen doorgaan volgens dezelfde richtlijnen die van toepassing waren tijdens de examenperiode in juni. Daarnaast wordt opnieuw de klemtoon gelegd op ondersteuning van de meest kwetsbare studenten.
 
Naast het aanbod van stille studieplekken op de campus voorziet Antwerpen via STAN, het studentenplatform van de stad Antwerpen en de Antwerpse instellingen hoger onderwijs, een extra lange coronaproof editie van STUDY360, waarbij studenten op verschillende plaatsen in de stad een veilige studieplek kunnen vinden.

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALPoll

Hoe blij ben jij met de lente-editie van ons nieuwe GUIDO STUDENT PACK?

 Superblij, dikke merci Guido!
 Oh, ik moet er nog om!

Job in the picture

Dit is de nieuwe Miss België

Kedist Deltour (23) uit Harelbeke is gisterenavond gekroond tot Miss België 2021. Ze volgt Celine Van [...]

01/04/2021

Vermeende maffioso op de vlucht ontdekt via Youtube-kanaal

Politie arresteerde vorige week de drieënvijftigjarige Italiaan Marc Feren Claude Biart, een vermoedelijk [...]

01/04/2021

Wereld Back-updag: red je data, maak een back-up

Het is de grootste nachtmerrie van elke student: terwijl je werkt aan die belangrijke taak begeeft je [...]

31/03/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84