Image
27/04/2021

Zin in een fietstochtje op het water?


Bij suppen is het de bedoeling dat je staand op een plank gaat peddelen op het water, maar vanaf nu kan je in Aalst ook fietsen op het water met een riverbike. Dat is een fiets die bevestigd is op een SUP (Standing Up Paddling) board. Voetbalster Tessa Wullaert van de Red Flames mocht hem als eerste uittesten.

Wat moet je kunnen? Fietsen en je evenwicht houden. That’s it! Je zit vrij stabiel op een riverbike. De start is het moeilijkste moment, maar eens je je snelheid hebt, kan je makkelijk je evenwicht houden. Je kan de riverbike ook makkelijk besturen met je fietsstuur. Het is een unieke, sportieve activiteit én ondertussen kan je ook genieten van de omgeving.

Wil je de riverbikes zelf uittesten? Dat kan hier. Voor 40 euro per persoon kan je een riverbike twee uur lang huren voor een parcours op de Dender van dertien kilometer. Het verhuurbedrijf, The Outsider Aalst, organiseert ook andere buitenactiviteiten en verhuurt kajaks. Ideetje voor een activiteit met je vrienden deze zomer?

Fotocredit: The Outsider Aalst

JM


Comment

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

Elon Musk speelt gastheer van Saturday Night Live

Afgelopen zaterdag 8 mei mocht Elon Musk samen met Miley Cirus voor een avond gastheer zijn van de show [...]

13/05/2021

Luc Sels nog vier jaar rector van KU Leuven

Studenten en personeel van de KU Leuven konden gisterenavond online hun stem uitbrengen op wie ze de [...]

12/05/2021

Taylor Swift is eerste vrouw met Global Icon BRIT award

Op zondag 9 mei maakten de organisatoren van de BRIT awards bekend dat Taylor Swift dit jaar de Global [...]

11/05/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84