Image
14/05/2021

Vreemde trend: high meat


Geen idee is te bizar voor op het internet, al komt de high meat-trend wel in de buurt: je laat een stuk rauw vlees enkele weken, maanden of zelfs jaren rotten en eet het daarna op om high te worden. Sommige internetgebruikers durfden het aan en beschrijven het gevoel achteraf als ‘euforisch’.

Toch is het geen goed idee om mee te gaan in deze trend: de bacteriΓ«n die ontstaan in het rottende vlees kunnen je erg ziek maken. Vlees laten rotten is namelijk niet hetzelfde als fermenteren, dat gebeurt onder gecontroleerde omstandigheden en levert voedsel op dat wΓ©l veilig is om te eten. Bereid je vlees voor de veiligheid dus maar beter op de old school manier: in de pan.

LP


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Zeg niet zomaar pils tegen superpils

Bavik Super Pils, het pilsbier van Brouwerij De Brabandere in Bavikhove, is een echt prijsbeest. Dat [...]

17/05/2022

Win duotickets voor het lenteconcert van de Antwerpse Studentenharmonie op 25 mei

Al tien jaar lang vrolijkt de Antwerpse studentenharmonie het studentenleven in de Koekenstad op. Je [...]

11/05/2022

Vandaag schalt de Beiaardcantus weer door Leuven

Het is al vijf jaar geleden, maar vandaag mag LOKO, de Leuvense studentenkoepel, na lang wachten eindelijk [...]

11/05/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84