Image
14/05/2021

Vreemde trend: high meat


Geen idee is te bizar voor op het internet, al komt de high meat-trend wel in de buurt: je laat een stuk rauw vlees enkele weken, maanden of zelfs jaren rotten en eet het daarna op om high te worden. Sommige internetgebruikers durfden het aan en beschrijven het gevoel achteraf als ‘euforisch’.

Toch is het geen goed idee om mee te gaan in deze trend: de bacteriΓ«n die ontstaan in het rottende vlees kunnen je erg ziek maken. Vlees laten rotten is namelijk niet hetzelfde als fermenteren, dat gebeurt onder gecontroleerde omstandigheden en levert voedsel op dat wΓ©l veilig is om te eten. Bereid je vlees voor de veiligheid dus maar beter op de old school manier: in de pan.

LP


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Nooddecreet zorgt voor aangepast examenreglement

​Dat er dit academiejaar geen fysieke lessen meer zullen plaatsvinden, dat wisten we al. Over stages [...]

29/04/2020

Maak je eigen mondmasker, of koop er eentje van Billie Eillish

Afgelopen vrijdag kwamen we na de Nationale Veiligheidsraad te weten dat we vanaf 4 mei verplicht een [...]

27/04/2020

#ikluisterbelgisch live brengt concerten tot in je kot

Het feit dat concerten nu niet kunnen doorgaan brengt voor velen een leegte met zich mee. Zowel artiesten [...]

23/04/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84