Image
14/05/2021

Vreemde trend: high meat


Geen idee is te bizar voor op het internet, al komt de high meat-trend wel in de buurt: je laat een stuk rauw vlees enkele weken, maanden of zelfs jaren rotten en eet het daarna op om high te worden. Sommige internetgebruikers durfden het aan en beschrijven het gevoel achteraf als ‘euforisch’.

Toch is het geen goed idee om mee te gaan in deze trend: de bacteriΓ«n die ontstaan in het rottende vlees kunnen je erg ziek maken. Vlees laten rotten is namelijk niet hetzelfde als fermenteren, dat gebeurt onder gecontroleerde omstandigheden en levert voedsel op dat wΓ©l veilig is om te eten. Bereid je vlees voor de veiligheid dus maar beter op de old school manier: in de pan.

LP


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

80% scholen getroffen door ransomware

Uit een recent Sophos-onderzoek onder 3000 IT- en cyberbeveiligingsleiders in 14 landen, waaronder 400 [...]

22/02/2024

Uniforme drankbekers op de Gentse Feesten

Geen gesukkel meer met tien verschillende drankbekers tijdens de Gentse Feesten. Vanaf nu zullen alle [...]

22/02/2024

Dit zijn de winnaars van UGent Expedition DO!

Expedition DO! ondersteunt ondernemende studenten en onderzoekers aan de UGent. De studentenprijs ging [...]

21/02/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84