Image
13/04/2022

Tips voor een toffe betaalbare kamer


Wil jij graag een toffe en betaalbare kamer creëren? Niet alleen mooie salontafels mogen dan zeker niet ontbreken. Wij zochten uit welke gave items onmisbaar zijn in jouw kamer en ook nog eens zeer betaalbaar zijn. Lees snel verder en ga direct aan de slag met het stylen van jouw kamer.

Kies voor een strakke salontafel

Over betaalbaar meubilair gesproken: een salontafel is vaak zeer betaalbaar. Salontafels zorgen voor veel sfeer in je kamer. Als je een strakke inrichting hebt, kun je dit bijvoorbeeld combineren met een ronde salontafel en ronde accessoires. Mocht je kamer wat speelser zijn, dan kan een strakke salontafel meer rust creëren. Hiervoor kun je het beste een rechthoekige of een vierkante salontafel kiezen. De marmeren salontafel en de houten salontafel zijn op dit moment helemaal in en zullen dit naar verwachting nog een tijd blijven.

Plaats een mooi vloerkleed

Met een mooi vloerkleed geef je jouw kamer net even wat extra’s. Een vloerkleed zorgt voor een warme sfeer, maar brengt ook kleur in je kamer. Het zorgt ervoor dat je kamer knusser oogt en zorgt voor een verbinding met de rest van je interieur. Kies dan wel een vloerkleed uit dat matcht met de rest van je meubels en accessoires.

Koop een grote spiegel

Door spiegels te kopen, krijg je meer licht in je kamer. Hierdoor zal je kamer een stuk groter lijken en dat is zeer fijn. Ook zijn spiegels leuke en betaalbare alternatieven voor kunst of posters aan de wand. Ga bijvoorbeeld voor een grote ronde spiegel of kies juist voor een grote spiegelwand. Jouw kamer zal er straks super gaaf uitzien.

Koop stijlvolle kussens

Een bank mag natuurlijk niet ontbreken in je kamer, maar heb je ook al gedacht aan stijlvolle kussens? Mocht je bijvoorbeeld ietwat uitgekeken zijn op je huidige bank, dan kunnen kussens al veel voor de uitstraling hiervan doen. Niet alleen moet je de zachtste kussens op je bank leggen. Ze moeten ook nog eens echte eyecatchers zijn. Vaak kun je al voor vrij weinig geld hele mooie en zachte kussens kopen. Je kunt je huidige kussens natuurlijk ook van een andere hoes voorzien.

Wil jij ook een toffe en betaalbare kamer? Maak dan gebruik van onze tips en kijk eens online waar je al deze leuke items voor een betaalbare prijs kunt vinden. Je zal ongetwijfeld snel vinden wat je zoekt.


Comment

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84