Image
19/04/2022

Ons studentenpanel test 10 dagen lang de vitamines Biocure Max Boost

Om de Booster express van Biocure te testen, die onmiddellijke concentratie en instant energie geeft voor een periode van inspanning (een sportwedstrijd of examens), heeft GUIDO tien studenten-vrijwilligers gezocht die tien dagen lang elke dag een capsule hebben genomen. Deze unieke formule (die je niet per se dagelijks hoeft in te nemen, maar gewoon als het nodig is) is samengesteld uit een natuurlijk extract van ginseng, taurine, cafeïne et vitamine B. Zoals je hieronder kunt lezen, was het verdict overwegend positief.


Heb je het effect gevoeld van de vitamines Biocure?

Slechts twee personen in ons studentenpanel hebben geen merkbaar effect gevoeld op hun vermoeidheid. Dat wil zeggen dat 80% overtuigd is van de werking van de vitamines Biocure Max, zoals Charlotte: "Ik heb vanaf de eerste dag een verschil gevoeld, misschien omdat ik gevoelig ben aan cafeïne. Ik voelde me meer alert en wakker." Een gelijkaardig geluid is te horen bij May-Linn: "Ik ben bezig met mijn thesis te schrijven en heb de indruk dat mijn concentratie sterker was en dat ik me wakkerder voelde."

Wanneer precies tijdens hun vitaminekuur hebben ze de positieve werking ondervonden? Voor Tessa was dat al vanaf de eerste dag, toen ze haar concentratie en energie voelde toenemen. Léa voelde zich minder moe na vier dagen, net zoals Toon. Rik moest niet meer dan twee dagen wachten om het verhoogde concentratievermogen te voelen ("ik had na een lange dag zelfs minder moeite om mijn ogen open te houden op de autosnelweg").

Zal je in de toekomst nog vitamines Biocure nemen?

Boven op de positieve ervaring met de effecten van Biocure Max op hun gestel, denkt een groot deel van onze student-testers er zelfs aan de ervaring in de toekomst te herhalen. Evelyne: "Ik denk nog een kuur te doen, want als student heb je vaak nood aan energie vanaf het moment dat je opstaat. De voorbije dagen kon ik beter opletten in de les, dus vooral daarvoor zou ik de vitamines verder willen gebruiken." May-Linn, Rik en Toon denken vooral aan de examenperiode voor een hernieuwde express vitaminekuur.

Zou je de vitamines Biocure Max aanraden aan je vrienden?

Hoewel vitamines niet echt een onderwerp zijn waarover May-Linn met haar vrienden praat, zou ze haar vrienden toch de vitamines Biocure Max aanraden als ze haar om raad vragen. Idem voor Toon ("aangezien ik een positief effect heb vastgesteld") en Rik ("voor de blok of voor periodes van intense concentratie"). Léa, die het gewend is om vitaminekuren te doen in de blok, plaatst Biocure Max in haar top-3: "Ze krijgen van mij een podiumplaats tussen de 'energetiserende' vitamines die ik al hebt uitgetest."


Comment

  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84