Image
28/06/2022

De kleding do’s and don'ts voor deze zomer

De periode vol warme dagen en flink wat uurtjes zon is alweer bijna aangebroken. Tijd om je kast aan te vullen met de leukste zomeritems van dit moment! Maar wat zijn deze zomer eigenlijk de do’s and dont’s wat betreft kleding? We hebben de grootste modetrends voor de zomer van 2022 op een rijtje gezet.


Helemaal nieuw het zomerseizoen in

De koude dagen zijn bijna verleden tijd. Hoog tijd om de winterkleding op te bergen op zolder en plaats te maken voor luchtige zomerkleding. Scoor voor deze zomer jouw kleding bij Omoda. Maar welke items moet je deze zomer in huis halen? Vorig jaren waren kledingstukken als oversized blazers, wijde pantalons en bodywarmers helemaal in. De trends voor de zomer lopen dit jaar behoorlijk uiteen, maar er zijn ook veel trends die we al eens eerder voorbij hebben zien komen. De modetrends voor de zomer van 2022 zijn:

Een regenboog aan kleuren. Deze zomer zal je veel vrolijke kleurtjes in de winkels zien hangen. Heb je veel donkere kledingstukken in je kast hangen? Fleur de boel dan op met een paar zomerse kleuren.

Micro blazers. Hoewel vorig jaar de oversized blazers een trend waren, zijn het dit jaar de micro blazers die populair zijn. De blazers zijn niet alleen korter, maar ook smaller.

Avondkleding voor overdag. Het zal deze zomer steeds vaker voorkomen dat avondkleding ook overdag gedragen wordt. Dit om een look te creëren die wat meer glamour en klasse uitstraalt.

Grote jassen. Go big or go home met grote jassen. Dit is een trend van afgelopen jaar die we ook deze zomer veel zullen zien.

Strepen. Dit is een trend die al wat langer speelt, maar ook deze zomer kun je veel items scoren met strepen. Horizontaal, verticaal of diagonaal? Niets is te gek. Ga je all out met bijvoorbeeld een co-ord set of combineer je het met een basic kledingstuk?

De BH-trend. Deze zomer wordt de BH steeds minder verborgen. Het item wordt namelijk steeds meer geshowd onder bijvoorbeeld een blazer.

De jaren 90. Sinds afgelopen jaar is kleding uit de jaren 90 en de zeroes weer helemaal in. Bijna alle meiden hebben tegenwoordig een crossover top of low rise jeans in hun kast liggen. Deze trend zet zich ook de komende maanden door.

Een comeback van afzichtelijke modetrends

Afgelopen zomer waren er een aantal comebacks van oude modetrends. De kledingstukken die je voor deze zomer uit je kast mag halen zijn de low waist minirok, items met patchwork, gekleurde panty’s, platformlaarzen en gehaakte kleding.

Wil je jouw kledingkast klaarmaken voor de zomer? Houd de bovenstaande trends bij de hand en je loopt er deze zomer fashionable bij.


Comment

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84