Image
12/09/2022

4 goede redenen om de nieuwe Guido Stadsgids in huis te halen

Een nieuw academiejaar zonder Guido Stadgids, dat bestaat niet. In deze onmisbare studentengids vind je de beste adresjes in jouw studentenstad, supervoordelige bonnen en een wandeling om alle hoekjes van je campus te ontdekken.


Dit is al het 32ste jaar op rij waarin de Guido Stadgids voor Studenten het studentenleven makkelijker maakt. Eigenlijk hoeven we onze gids niet meer voor te stellen, maar we geven je toch 4 goede redenen om 'm in huis te halen.

1. In de Guido Stadsgids vind je de beste adresjes in jouw studentenstad

Of je nu nieuw bent op de campus of een ouwe rot in het studentenleven, je vindt alle info voor een geslaagde studententijd in de Guido Stadsgids. Levendige studentencafés, sympathieke eethuisjes, sportinfrastructuur op de campus, fijne events, overvolle boekhandels... en dat voor meer dan 20 studentensteden.

2. Dankzij de Guido Stadsgids krijg je voordeelbonnen en gratis producten ter waarde van honderden euro's

Stadsinfo, da's één ding, maar de Guido Stadsgids doet het nog beter: achter in elke gids vind je een dik pak bonnen voor gratis producten en voordelige kortingen. Gratis bier, een blocnote met korting of een pizza om te delen met je vrienden? Al dit moois en nog veel meer, daar zorgt de Guido Stadsgids voor.

3. Op pad door je studentenstad met de Guido Stadsgids

Onze studentikoze stadswandelingen nemen je mee op stap in jouw studentenstad, op zoek naar de meest pittoreske hoekjes. Neem een paar uur de tijd om samen met ons je campus en de rest van de stad te ontdekken, of je nu nieuw bent of er al een paar jaar rondloopt.

4. De Guido Stadsgids vind je ook op je smartphone

In elke Guido Stadsgids vind je een code waarmee je gratis de Guido Stadsgids App kan downloaden en activeren. Dankzij deze app heb je toegang tot de info en voordeelbonnen van álle GUIDO-steden (dus niet alleen die waar jij studeert), aangevuld met voordelen exclusief voor de app.

Klik hier om de Guido Stadsgids van jouw studentenstad te bestellen


Comment

  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

Betoging tegen racisme en voor gelijke rechten

In Brussel hebben vorige maand enkele duizenden mensen betoogd tegen racisme en voor gelijke rechten. [...]

28/04/2024

Studenten ontwikkelen groentedip voor nierpatiënten

Aan de Thomas More hogeschool in Geel heeft een team laatstejaarsstudenten van de richting Voedingstechnologie [...]

28/04/2024

Jongeren delen steeds vaker hun financiële situatie op sociale media

Deze keer geen nieuwe dans- of modetrend op TikTok, maar wel eentje met een financiële focus: ‘loud [...]

27/04/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84