Image
28/02/2023

Negen alcoholvrije biertjes om Tournée Minérale af te sluiten

Is Tournée Minérale jou ook goed bevallen in februari? Dan zijn hier negen alcoholvrije biertjes die je zeker een kans moet geven om jouw goede voornemens verder te zetten.


1. Leffe Blond (0,0%)

Een gebalanceerd, beetje bitter bier. Soms zou je vergeten dat het alcoholvrij is, want Leffe Blond 0,0% sluit zeer nauw aan bij een echt biertje. 

2. Ramon (0,3%)

Het alcoholvrije bier uit een van de oudste Belgische brouwerijen Roman scoort. Zowel in de winter als in de zomer zijn velen enthousiast over de smaak.

3. Boer Bloem (0,3%)

Een oranje biertje met roze tinten erin, maar vooral een glas vol smaken. Zoet, zuur, kruiden, zelfs bloemig… Als je zin hebt in iets anders, dan is Boer Bloem zeker een aanrader.

4. Hoegaarden (0,0%)

Licht van kleur en goed voor in de zomer, nu de lente niet lang meer op zich laat wachten is het goed om deze flesjes al eens in huis te halen.

5. Chouffe (0,4%)

Een licht biertje van de bekende kabouterfamilie mag zeker ook niet ontbreken in het lijstje. Om het echt Belgisch te houden kan je zeker eens genieten van deze klassieker.

6. Desperados Virgin (0,0%)

Een biertje dat nooit mis kan gaan voor vele feestgangers. Top tip: steek er een kwart van een limoentje in de teut van de fles en geniet van een extra citrussmaak.

7. Viven Nada IPA (0,3%)

Als je de imitatie van een goede schuimkraag wilt, dan moet je zeker Viven Nada IPA proberen. Het is wat zoet, maar zeker niet overheersend.

8. Guinness (0,0%)

Ook het Ierse bier heeft een alcoholvrije variant, die tamelijk goed lijkt op het origineel. Het zwart met blauwe blikje mag na Tournée Minérale zeker een plaats in jouw koelkast krijgen.

9. Brugse Sportzot (0,4%)

Tot slot zegt deze naam het zelf, een biertje voor de sportievelingen. Met 0,4% kan dit blonde, bittere bier gerust gedronken worden op een gezellige namiddag met vrienden.

Tekst: Alice Seghers

Foto: JuniperPhoton, Unsplash


Comment

  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84