Image
17/04/2023

Prints nodig? Vandaag besteld, morgen klaar! Acco pakt uit met next day delivery printservice

Acco, de coöperatieve organisatie die instaat voor betaalbaar studiemateriaal voor elke student, pakt uit met een vernieuwde online printservice. Voortaan kunnen studenten hun lesnotities of presentaties online bestellen en al de volgende werkdag thuis op of kot geleverd krijgen. Gratis afhalen in de dichtstbijzijnde Acco Shop kan ook, in Leuven, Heverlee, Antwerpen, Gent of Kortrijk.


Vóór 14 uur besteld, de volgende dag geleverd

We kunnen er niet omheen: de blok is weer op komst. Dat betekent maar één ding: studenten printen massaal hun lesnotities en presentaties. Acco wil er 100% zijn voor wie staat te trappelen om te beginnen studeren en verkort daarom de wachtperiode naar één werkdag als je vóór 14 uur bestelt. Je hoeft er zelfs je kot niet voor uit te komen!

Goedkoper dan je eigen printer

Acco wil studeren betaalbaar maken. Daarom is de printservice van Acco zelfs goedkoper dan je eigen printer thuis. Eén pagina recto-verso printen in zwart-wit kost voortaan slechts 3 cent. Hoe meer prints je bestelt, hoe goedkoper. Laat die printjes maar komen!

Gedaan met wachtrijen in copyshops

Lang in de rij staan wachten in een veel te warme copyshop is verleden tijd. Je bestelt makkelijk online en Acco doet de rest. Jij kan ondertussen rustig voortdoen met wat je bezig was. Blokken bijvoorbeeld...

Kwalitatief drukwerk

Bij Acco weet je dat je drukwerk in goede handen is. De drukkerij in Herent is sinds jaar en dag een vaste waarde voor het drukken van cursusmateriaal en doctoraatsthesissen. Ook mooie boeken, digitaal drukwerk zoals brochures of flyers, en een flexibele printservice behoren tot de specialiteiten. Jouw geprint studiemateriaal is dus in goede handen.

Printjes met korting voor iedereen!

Speciaal om de vernieuwde printservice te vieren, geeft Acco tijdelijk 20% korting op je prints. Vul de code PRINTSGUIDO in op acco.be/printservice en geniet van korting tot en met 31 mei. Zo bereid je je als geen ander voor op de komende blok.

Foto: Frank Abbeloos


Comment

  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84