Street food by WOLF: Rock'n Roll Lobster (by Shark)
De Brusselse foodmarket WOLF, in een imposant voormalig bankgebouw in het centrum van de stad, trekt sinds zijn opening foodies van over ter wereld aan. GUIDO mocht grasduinen in de toprecepten van de WOLF-chefs.
Ingrediënten voor 4 personen:
- vlees van 1 kreeft
- 8 el mayonaise
- 3 el mierikswortelsaus
- 2 el gemberpasta
- zout
- peper
- 4 briochebroodjes
- 1 handvol rucola
- 1 citroen
Bereiding:
1. Meng in een kom het kreeftenvlees met de mayonaise, mierikswortelsaus, gember, zout en peper.
2. Snijd de briochebroodjes in 2 en rooster ze in een broodrooster.
3. Leg het geroosterde brood op een mooi bord en beleg met het kreeftenmengsel, garneer met rucola en knijp een paar druppels citroensap over het geheel.
TIP VAN DE CHEF
Meng de mayonaise met 1 el ketchup en 1 el citroengraspuree om ze een exotische smaak te geven.