Image
17/02/2024

Textielontwerpster Nathalie Van der Massen wint de Henry van de Velde Young Talent Gold Award

In Brussel is Nathalie Van der Massen bekroond met de prestigieuze Henry van de Velde Young Talent Gold Award.


Dit is één van de bekendste designerprijzen in België, uitgereikt door design-en modecentrum Flanders DC. Ze belonen hiermee de positieve impact die de ontwerpster heeft op de samenleving, het milieu en de economie.

Nathalie heeft haar bijdrage geleverd door te streven naar technologische innovatie. Dit doet ze door haar werk te vervaardigen met natuurlijke materialen, en zowel industriële als ambachtelijke methodes te combineren.

“De Young Talent Award is een waardevolle erkenning van mijn professionele reis tot nu toe. Als ontwerper is er steeds de behoefte om je werk te presenteren, hoewel het uitdagend blijft om jezelf zo kwetsbaar op te stellen. Het feit dat mijn werk wordt getoond en dit soort positieve reacties oproept, raakt me diep,” vertelt een enthousiaste Van der Massen.

Buiten de erkenning, wint ze ook een geldprijs van 10.000 euro die haar toewijding aan voortdurende innovatie verder kan ondersteunen.

Tekst: Larissa Sowowna


Comment

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84