Image
01/03/2024

Ticketverkoop Pukkelpop start zaterdag

Komende zaterdag om elf uur start de ticketverkoop van het festival Pukkelpop.


Het mooie weer komt eraan en dat betekent dat ook het festivalseizoen weer dichterbij komt. Voor Pukkelpop kan je alvast jouw tickets scoren. Let op, er zijn enkele aanpassingen.

Eerst en vooral worden tickets duurder.

"Een combiticket kost 279 euro. Dat is 14 euro meer dan vorig jaar. Een dagticket kost dan weer 125 euro. Het leven is nu eenmaal voor iedereen duurder geworden. Daar ontsnappen wij helaas ook niet aan. Onze leveranciers worden zelf ook geconfronteerd met hogere prijzen. Dat wordt voor een deel mee berekend,” vertelt Frederik Luyten van Pukkelpop.

"We zijn er in ieder geval wel in geslaagd om die prijsstijging beperkt te houden," gaat Luyten verder. "Want we beseffen heel goed dat we een jong publiek hebben. Die mensen moeten we altijd alle kansen blijven geven om naar Pukkelpop te komen. Dat is ook meteen de reden waarom de tickets in schijven betaald kunnen worden."

Een andere verandering is de lancering van herbruikbare bekers, die vanaf deze editie op het volledige festivalterrein gebruikt zullen worden. De prijzen van drank- en eetbonnen blijven wel ongewijzigd.

Tekst: Larissa Sowowna 

Foto: Adobe Stock


Comment

  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84