Image
27/04/2024

Jeugdcentrum opent haar deuren voor lokale amateurmuzikanten

In Sint-Pieters-Leeuw zijn lokale amateurmuzikanten van harte welkom in het jeugdcentrum Laekelinde. Zij openden een muziekstudio, waar lokale amateurmuzikanten gratis kunnen repeteren.


Studio Basta, dat is de naam van de gloednieuwe studio. Het idee komt van Villa Basta, een organisatie die creatieve workshops en kinderkampen aanbiedt tijdens de schoolvakanties. Omdat ze ook het oudere publiek willen aanspreken, zijn ze met het idee van de studio naar voren gekomen. Bij de muzikanten valt het concept alvast in de smaak.

“Hier komen repeteren is echt zalig, en je hebt hier ook alle infrastructuur die je thuis niet hebt. Het is een super initiatief dat er nu ook in het Pajottenland een repetitieruimte is, want die was er nog niet,” vertelt muzikant Robin Demesmaeker enthousiast.

In de toekomst wil Villa Basta in het jeugdcentrum concerten of toonmomenten organiseren, maar ook workshops en masterclasses van professionele muzikanten staan op het verlanglijstje.

Tekst: Larissa Sowowna 


Comment

  • Slider
  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84